Хората със студени сърца обикновено са емоционално недостъпни. Този тип

...
Хората със студени сърца обикновено са емоционално недостъпни. Този тип
Коментари Харесай

Това са зодиите с най-студени сърца

Хората със студени сърца нормално са прочувствено недостъпни. Този вид хора могат да стоят като камък, до момента в който изливате душата си и няма да се поколебаят да ви откажат помощ. Като цяло те се интересуват най-вече от себе си и в случай че вашите потребности нарушават техния нравствен мир, то това е изгубена идея.
1. Стрелец
Стрелецът може да бъде прелестен човек, само че може да бъде и извънредно тесногръд. Тези хора са доста по-загрижени за това, което се случва в техния страховит живот, в сравнение с във вашия. Чудесно имитират „ слушане с схващане ”, само че сред инцидентните кимания, когато говорите, бързо ще разберете, че въобще не вникват в думите си. Ако инцидентно ви задават въпроси, това нормално е метод да получат някаква потребна за тях информация.
2. Рак
Изненадани сте, нали? Истината е, че всеки Рак, който има история с разрушено сърце, в даден миг влиза в черупката си, даже в случай че е за самозапазване. Честно казано, изключването на страстите, тъй като се опасяват да не бъдат засегнати, евентуално не е най-здравословният метод за решение на проблемите, свързани с любовта и доверието.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР