Хората със старомодни идеи често се страхуват от промяната. Това

...
Хората със старомодни идеи често се страхуват от промяната. Това
Коментари Харесай

Стилиян Петров: Хората със старомодни идеи често се страхуват от промяната

Хората със старомодни хрумвания постоянно се опасяват от смяната. Това написа в обществените мрежи Стилиян Петров, който е част от екипа на Димитър Бербатов за президент на Българския футболен съюз. Бившият национал излезе с позиция по отношение на информацията, че родната централа възражда типичен шампионат, на който ЦСКА си е набелязал легендата Христо Стоичков.

Ето какво написа той във Facebook:

" Еееее, вие измислихте нещо новаторско, върнахте ни няколко десетилетия обратно. В крайник с времето ли се движим.

Хора със старомодни хрумвания, забавящи процеса на иновация в по този начин или другояче изостаналия развой в българския футбол заради няколко аргументи!

Съпротива против смяната - хората със старомодни хрумвания постоянно се опасяват от смяната и това забавя процеса на иновация. Предпочитат статуквото, да се опълчват на приемането на нови технологии, хрумвания и да провокират потребността от смяна.

Липсата на адаптивност във нашето цялостно с отличници БФС с изминал мандат доста от дълго време.Отличници, работещи със старомодни хрумвания и способи, които от дълго време са изгубили своята адаптивност. Тази група от хора, отправящи закани към клубовете посредством техните подвластни регионални и зонални, внасящи боязън, не са привикнали с изменящите се потребности на футболната промишлеността. А това води до липса на връзка и надграждане.

Страхът от неуспех в новостите изключва вдишване на риск и изпробване с нови хрумвания. БФС със старомодни си хрумвания се опасяват от неуспех и са по-малко склонни да поемат опасности, задушавайки новаторските процеси. Рискове, които заплашват зависимостите и обещанията им към избрани хора.

В едно бързо умозаключение към съпротивата на индивидите в БФС против нови хрумвания, адаптивността, страхът от неуспех, неналичието на бистрота и неефикасен метод на работа забавят темпото на напредъка в българския футбол. Нещо което ги мъчи и ги задушава. Защо ли задушава тези избрани лица или дребни групи които имат надзор или въздействие върху нашата футболна федерация,въз основа на персонални връзки или услуги, а не на заслуги или квалификации. Това води до липса на бистрота, безпристрастност и отчетност, нечестна и несправедлива система, която облагодетелства малко на брой определени за сметка на други. Тези подвластни или другарски организации подкопаха публичното доверие и да, навредиха на репутацията и развиването на футболната ни промишленост като цяло ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР