Хората са загадъчни - това е факт, особено за лица

...
Хората са загадъчни - това е факт, особено за лица
Коментари Харесай

3 признака, че той е влюбен в теб, според зодията му

Хората са загадъчни - това е реалност, изключително за лица от противоположния пол. Трудно е да дешифрираш, какво споделят или вършат, даже и да не се интересуваш от тях. Какво можем да кажем, когато ги харесваме.
Астрологията не може сигурно да предскаже държанието на различен човек, само че може да предложи вероятни тълкования на държанието, според от зодиакалния знак.
Овен (21 март - 19 април)
Овенът е най-демонстративният от всички знаци. Ако той се влюби във вас, ще узнаете за него от постоянството му. Той ще желае да бъде с вас, от самото начало. Периодично ще показва своите приятни качества.
Телец (20 април - 20 май)
Телецът е мъчно да го схванеш, по тази причина е и мъчно да схванеш, какво усеща към теб. Ако се смее на шегите, усмихвайки се с очи, това е знак за мощните му усеща. Друг метод, по който Телецът демонстрира своята обвързаност, са приятните дребни неща и знаци на внимание, които ви демонстрира.
Близнаци (21 май - 20 юни)
Близнаците са обществена пеперуда. Те се интересуват доста от хората, деликатно слушат всичко, което казвате. Близнаците ще звънят, ще изпратят известия без причина, ще приказват с вас за живота.
Рак (21 юни - 22 юли)
Раците резервират възприятията си. Може да не знаете, че са се влюбили във вас, до момента в който не предложат брак. Въпреки това, един от методите, по които демонстрират мощни усеща, е наклонността да се работи внезапно и мощно. Той желаят да ви защищити от всевъзможни неприятности и скърби.
Лъв (23 юли - 22 август)
Ще научите, че Лъвът е влюбен във вас, посредством огромните жестове и дарове. Така, да вземем за пример, ще ви подари хиляда червени рози или ще каже, че ви обича, в случай че седнете в този „ бял кадилак “. Той също по този начин обича да ви демонстрира на приятелите си и без проблем споделя възприятията си с тях и вас.
Дева (23 август - 22 септември)
Девата е противоположното на Лъвовете и до момента в който Лъвовете стават по-смели с тези, в които се влюбват, Девата става по-спокойна. Може да си помислите, че са създали нещо неправилно или че са полудели по вас, само че просто мислят по какъв начин да ви оказват помощ и по какъв начин да улеснят живота. Ако съперник застане на пътя, Девата ще отстъпи, тъй че се уверете, че никой не ”блокира “ пътя към сърцето ви.
Везни (23 септември - 22 октомври)
Мъжете везни са отворени, когато става дума за щастливо възприятие на обич. Те могат да се откажат от показност в възприятията непосредствено. Ако Везните се влюбят във вас, ще го покажат, като положат старания да прекарат време с вас. Мъжът Везни ще покаже желанията си с типичен език на тялото, като целувки, обятия и докосвания на публични места. Той желае всеки да знае по какъв начин се усеща към избраницата си.
Скорпион (23 октомври - 21 ноември)
Скорпионите са интензивни, само че когато се влюбят, ще се почувствате по този начин, като че ли сте под рентген. Когато погледнете в тях ще усетите топлината на пристрастеността им. Дори няма да се постанова да питате. Той знае, какво прави.
Стрелец (22 ноември - 21 декември)
Когато Стрелец ви дава време, това демонстрира, какъв брой доста се интересува от вас. Стрелец има доста другари и забавни познати, места, които не е посещавал. Има редица събития, които го вълнуват. Така, че в случай че откри време за вас, това е голям знак, че се е влюбил.
Козирог (22 декември - 19 януари)
Ако Козирогът се влюби във вас, той ще ви каже това непосредствено. Това може да не е най-романтичната декларация за обич, която сте чували, само че е в неговия метод. Козирозите може да не са най-романтичните, само че сърцата им светят от пристрастеност.
Водолей (20 януари - 18 февруари)
Водолеите могат да са доста загадъчни и да скрият възприятията си. Мъжът водолей, знае, че се влюбва, само че просто не вижда причина да го демонстрира. Може да се наложи да проучите този въпрос. За задачата, проверете профила му в обществените мрежи или разпитайте приятелите и фамилията за това, което приказва за вас.
Риби (19 февруари - 20 март)
Рибите демонстрират, че са се влюбили във вас, правейки се на прочувствено уязвими. Мъжът Риби ще планува желанията на избраницата си, преди тя да разбере, какво желае. Когато Рибите са обичани, те ще накарат половинката си да се почувства чута и разбрана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР