Хората са с категорична подкрепа за направеното от БСП и

...
Хората са с категорична подкрепа за направеното от БСП и
Коментари Харесай

Веска Ненчева: Хората искат да има правителство с участието на БСП и социалната политика да продължи



Хората са с безапелационна поддръжка за направеното от Българска социалистическа партия и поръчка, че ще гласоподават с номер 28, с цел да има държавно управление с присъединяване на Българска социалистическа партия и тези политики да продължат “, съобщи лидерът на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ за Пловдив-област Веска Ненчева.
Заедно с водачите на листи в 24 МИР София – Георги Свиленски и 3 МИР Бургас – Петър Кънев, както и някогашният шеф на ВМЗ Иван Иванов – четвърти в листата на Българска социалистическа партия за Пловдив-област, тя беседва с поданици на Калофер и Подбалкана.
„ Районът ни е аграрни – говорихме с производители за целите на Българска социалистическа партия в бранша, които да продължат да подкрепят българските производители и да развиват съвременно земеделие, което да изхранва и обезпечава по-висок стандарт на живот на селата, уточни още Веска Ненчева.
„ Срещаме голяма поддръжка и измежду възрастните хора за извоюваното от Българска социалистическа партия нарастване на пенсиите, както и за това Българска социалистическа партия да продължи да отстоява нуждата от заслужено преизчисляване на всички пенсии “, съобщи лидерът на листата на социалистите в 17 МИР.
„ Осигуряването на по-високи приходи за възрастните хора и преизчисляването на пенсиите, което обгръща милион и триста хиляди пенсионери, е измежду главните решения на Българска социалистическа партия за поддръжка на нашите родители в изискванията на рецесия “, уточни Ненчева. В диалога си с хората тя акцентира и предлагането на Българска социалистическа партия за нарастване на тъй наречените вдовишки добавки (добавка от пенсията или сбора от пенсиите, които е получавал умрелият брачен партньор или съпруга).
„ И тук, и в другите обитаеми места от Пловдив област срещнахме изключителна съпричастност за потърпевшите села от Подбалкана. Народът ни е обединен и обединен в бедствието, макар компликациите “, уточни още лидерът на листата на социалистите за Пловдив-област. Веска Ненчева е локален човек, народен представител от Карлово, избирана поредно в няколко Народното събрание. През последните седмици на тестване за хората от карловските селата тя е неразделно на терен, с цел да оказва с доброволци поддръжка.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР