Хората са различни, ето защо техните предпочитания в любовен план

...
Хората са различни, ето защо техните предпочитания в любовен план
Коментари Харесай

Защо трябва да се срещате с някой, който не е „ваш тип“?

Хората са разнообразни, ето за какво техните желания в любовен проект също са разнообразни. Един от най-странните, само че и в същото време ефикасни препоръки във връзка с срещите, може да се окаже пренебрегването на концепцията „ моя вид “.

Когато приказваме за обич, нормално всеки човек се притегля от избран „ вид “ хора. И до момента в който физическите характерности са единствено една част от пъзела, личностните качества също могат да бъдат ясно дефинирани. Днес „ избирането “ на сътрудник е улеснено, тъй като доста приложения и уеб сайтове имат опцията за пречистване на евентуални любовни съвпадения точно по физически признаци или метод на живот.
Защо обаче е потребно да се срещате с някой, който не попада в графата „ моя вид “? Какви са преимуществата на този на пръв взор ексцентричен любовен метод?
Имате повече благоприятни условия
Ако желаете да се срещате единствено с един избран вид хора, това е мощно ограничаващо. Всъщност отвън „ вашия вид “ може да има човек, който е доста по-подходящ за връзка с вас. Разбира се, това не значи да понижавате стандартите си или да вършиме нещо, което въобще не желаете. Всъщност би трябвало да отворите мозъка си и да дадете късмет и на други хора.
Преценявате по-добре
Ако излизате единствено с хора, които съгласно вас са „ идеалния вид, вие ги оценявате нереалистично. Това е по този начин, тъй като давате оценка на база своите желания, а не на личността, която се открива пред вас. Това, което към този момент ви е познато, не всеки път е най-хубавото за вас. Колко по-хубаво би било да дадете късмет на едни взаимоотношения да се развият постепенно и естествено и да може да прецените индивида насреща подобен, какъвто е в действителност.
Може да прекъснете вреден модел
Това не важи във всички случаи, само че доста хора се управляват неумишлено от собствен вреден любовен модел. Срещата с някой, който е отвън нормалния вид, може да помогне да спиране на този вреден модел. Примерите за нездравословни модели са разнородни – постоянно попадате на хора, които не са подготвени да се привързан съществено, прочувствено недостъпни са, имат проблеми (които вие желаете да „ поправите “). Ако забелязвате сходства във взаимоотношенията си, работата с подобаващ терапевт може да бъде потребна.
Излизате отвън зоната си на комфорт
Ако видът е концентриран основно върху физическите характерности, на назад във времето отиват други доста значими неща за индивида. Кой е той – какви са мощните и слабите му страни? Ще се отнася ли с вас вярно? Склонен ли е на взаимни отстъпки? Страхува ли се да обича?

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР