Хората с тези зодии са пристрастени към прекарването на времето

...
Хората с тези зодии са пристрастени към прекарването на времето
Коментари Харесай

Тези зодии прекарват най-много време онлайн. Не се разделят с телефона си.

Хората с тези зодии са пристрастени към прекарването на времето онлайн. От време на време те поглеждат към телефона и ревизират известията.

Собствениците на тези зодии построяват самочувствието си въз основата на насъбрания брой сърца и известия в обществените мрежи. В резултат на това те елементарно не помнят за същинския си живот.

Тези зодии прекарват най-вече време онлайн

Жените и мъжете от тези зодии са склонни да се концентрират прекомерно доста върху протичащото се във виртуалния свят. Техните онлайн връзки нямат нищо общо с тези, които основават всекидневно, само че все пак прекарват доста часове дневно в тях. Те непрекъснато ревизират кой посещава техния профил и се интересува от оповестените там изявления.

Хората с тези зодии непрестанно поглеждат към телефона си:

Близнаци

Близнакът не може да си показа живота си без преписка с приятелите си. Той постоянно приказва с хора, които среща онлайн, обменя отзиви или флиртува посредством приложения за запознанства. Може да остави телефона най-вече за миг. След няколко минути не устоя и ревизира дали е получил нови вести.

Скорпион

Скорпионът употребява интернет с една цел – да следи околните си. Той наблюдава активността им с часове, проучва държанието им и преглежда профилите на другари, с които поддържат връзка. Въз основа на събраните данни може да направи заключения, които са изцяло несъвместими с действителността. Прекарването на време онлайн въздейства зле на въображението му.

Рак

Ракът разгласява най-вече изявления денем в профила си. Склонен е да разкрива доста интимни детайлности от живота си, приказва за страсти и може да разгласява свои фотоси даже всеки ден. Интересното е обаче, че той постоянно ги изтрива по-късно. Ако приятелите му не ги харесват, той е уплашен до края на деня.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР