Хората с определени мутации в гените си не могат да

...
Хората с определени мутации в гените си не могат да
Коментари Харесай

Хора с мутации в гените не могат да се заразят с COVID-19

Хората с избрани разновидности в гените си не могат да се заразят с, оповестяват от, представени от ТАСС.
„ Учените са разкрили, че полиморфизмите (, кодиращ, който коронавирусът употребява за нахлуване в клетките на дихателните пътища, може да улесни или затрудни попадането на вируса в клетките “, се споделя в известието.
 Австралия със специфични ограничения против COVID-19 поради туземците Австралия със специфични ограничения против COVID-19 поради туземците
Северната част на Австралия ще бъде затворена за гости на " горещи точки " на разпространяване на ковид за още 18 месеца, за д...
Ведомството прибавя, че реакцията към ковид може да зависи и от разликите в гените на (основен комплекс за хистосъвместимост). В допълнение, коронавирусът може да изостри хроничните болести, които след това могат да доведат до увреждане.
" Постоянното утежняване на здравето заради коронавирусна зараза е допустимо при тежка съпътстваща патология. Коронавирусът може да се трансформира в тласък за обостряне на доста хронични болести, което може да докара до неработоспособност ", означават от ведомството.
Те също по този начин оповестиха, че американско изследване демонстрира, че човек, който е имал сезонен остра респираторна вирусна зараза (ОРВИ), може да има антитела против ковид.
" Неотдавнашно изследване на американски учени сподели, че след сезонен ТОРС човек може да придобие имунитет против зараза с доста коронавируси, в това число. Доколко обаче е ефикасен подобен, откривателите към момента не могат да кажат ", се споделя в известието.
 Лаборатория Геника ще изследва гратис медици за ковид Лаборатория " Геника " ще изследва гратис медици за ковид
Генетична медико-диагностична лаборатория " Геника " от през днешния ден ще изследва гратис медицински експерти от първа линия в борбата против...
В същото време няма научни доказателства, че болните от грип може да са ваксинирани против ковид. Освен това Росподребнадзор отбелязва, че човек, който се е възстановил от коронавирусна зараза и има антитела към нея, за известно време може да бъде притежател на зараза. Ето за какво маските би трябвало да се носят от всички, написа БГНЕС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР