Хората с много пари, които се чудят къде ди ги

...
Хората с много пари, които се чудят къде ди ги
Коментари Харесай

Класическият автомобил е в пъти по-добра инвестиция от бетона в апартаменти

Хората с доста пари, които се чудят къде ди ги вкарат, ги бетонират в жилища в София (при това в квартали, в които има по един вход и излаз, информация „ Малинова котловина ”). Но да не се отплесваме по тематика, която е друга от главния ни фокус.

Затова ще дадем една по-добра концепция: инвестиция в типичен коли. Те нарастват повече от другите колекционерски артикули. Това демонстрират данните на компанията Knight Frank. През последните 12 месеца цената на класиките е повишена с 25%, а през последните 10 години – със 185%.

Ще напомним, че през предходната година най-скъпият автомобил в света стана Mercedes-Benz 300 SLR Uhlenhaut Coupé, който бе продаден на търг за 135 млн. евро. Ако цифрите са истина, то тази кола би следвало да е поскъпнала с 33 млн. евро, като вършим уточнението, че тук сметката е прекомерно опростена.

Ежегодният доклад The Wealth Report на консултантската организация Knight Frank се споделя за желанията на така наречен ultra-high-net-worth individuals — хората с чиста благосъстояние над $50 млн. Вярно, тези не купуват жилища с капиталова цел в Малинова котловина, само че и тук има много такива хора.

Анализът включва преглед на пазара на недвижими парцели, придвижването на капиталите, покупателните привички и вложенията. В частност са прегледани и „ капиталовите пристрастености ”, в които се включват творбите на изкуството, ювелирни декорации, колекционерски монети и коли.

Само едно нещо е по-скъпо от класическите коли, разберете кое на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР