Хората, родени между 23 юли и 22 август, принадлежат към

...
Хората, родени между 23 юли и 22 август, принадлежат към
Коментари Харесай

В сезона на зодия Лъв: Всичко за представителите знака и съвместимостта му с останалите

Хората, родени сред 23 юли и 22 август, принадлежат към зодия Лъв. Това е може би най-доминиращият знак в зодиака. Тези хора са изобретателни, въодушевени, доста самоуверени, амбициозни и отворени.

Те са склонни да изпитват състрадание към другите и са разбиращи, както и доста общителни.

Ето кои са техните позитивни и негативни черти:

Положителни личностни черти на Лъва:

• Много общителни
• Искрени
• Истински водачи
• Щедри
 с
Отрицателни личностни черти на Лъва:

• Егоцентрични
• Нетърпеливи
• Арогантни
• Склонни към невярност
• Разхвърлени

Жена, родена под знака на Лъв, се радва на необикновен триумф и известност в обществото. Тя, както никой различен, знае по какъв начин да очарова със своята хубост, великолепие и автентичност.

Такива хора просто не могат да си показват живота сами, те непрекъснато се нуждаят от удивление, внимание и похвали.
.
От своя страна мъжете, родени под знака на Лъва, повече от всичко обичат да бъдат в центъра на Вселената.

Ако при мъж с тази зодия нещата вървят нагоре и той постоянно заема лидерски позиции в живота, възприятието за неговото предимство над другите става все по-силно с годините.

Съвместимост сред зодия Лъв и останалите знаци:

Лъв и Овен

Ако намерят общ език и баланс между тях, те могат да имат връзка, в която пристрастеността, насладата и динамичността са непрекъснати.

Лъв и Телец

Може да се каже, че връзката сред Телец и Лъв е повече от сложна (не невъзможна). Те са две изцяло противоположни зодии, само че знаете какво споделят противоположностите се притеглят.

Лъв и Близнаци

Връзката дава обещание да бъде буйна и изпълнена с магнетизъм. И двата знака се допълват доста добре. Всеки ще може да заеме своето място и да помогне на другия да пораства.

Лъв и Рак

Лъвовете и Раците не са най-хубавата допустима композиция, тъй че няма огромни шансове тази обич да просъществува.

Лъв и Лъв

Лъвовете могат да основат страхотни и буйни връзки с хора от личния си знак. Има един минус - заради преобладаващите им характери връзката дава обещание да бъде битка за власт във всяко отношение.

Лъв и Дева

Ако тези два знака се схванат между тях, могат да преодолеят всички трудности, които пораждат във връзката им. Те няма да имат извънредно буйни и интензивни връзки, само че ще бъдат доста постоянни.

Лъв и Везни

Зодия Везни е една от най-уравновесените в хороскопа. Поради тази причина съвместимостта сред Лъв и Везни е повече от допустима.

Лъв и Скорпион

Връзката сред Лъв и Скорпион може да бъде всичко друго, само че не и леговище на мира. Точно противоположното. Това ще бъде една непрекъсната борба на егото.

Лъв и Стрелец

Това са два знака с доста разнообразни характери. Много е евентуално да зародят конфликти и несъвместимости, само че все пак има доста висок късмет за сполучливи връзки.

Лъв и Козирог

Лъвовете и Козирозите не са доста съвместими. Това са два знака с толкоз противоположни персони, че могат да зародят единствено разлики и търкания.

Лъв и Водолей

Въпреки че са разнообразни, те имат много огромна съгласуемост. Всеки носи черти, които могат да укрепват връзката.

Лъв и Риби

Това може би е една от най-хубавите съвместимости що се отнася до зодия Лъв. Двата знака си пасват съвсем идеално. Взаимоотношенията сред Лъвове и Риби са цялостни със занимателни моменти и всеки дава на другия тъкмо това, от което имат потребност.

Още от създателя:
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР