Хората, родени между 22 декември и 20 януари, принадлежат към

...
Хората, родени между 22 декември и 20 януари, принадлежат към
Коментари Харесай

Търпеливи и стиснати: 5 положителни и 5 отрицателни черти на Козирозите

Хората, родени сред 22 декември и 20 януари, принадлежат към зодия Козирог и са под въздействието на Сатурн, което ги прави дисциплинирани, амбициозни, виновни и майстори на самоконтрола.

Мъжът Козирог не желае да прави неточности, тъй като схваща последствията от всяко деяние по-добре от всеки различен. Когато той се влюби, първото нещо, което ще направи, е да стартира да се държи необичайно.

Жената Козирог има податливост да поема отговорността, даже когато събитията не зависят от нея. Когато се влюби тя в началото се опълчва на личните си усеща, преди да им се отдаде и да стартира да се любува на връзката.

В галериите сме събрали петте позитивни и петте негативни черти на тази амбициозна зодия:

Зодия Козирог и съвместимостта ѝ с останалите знаци:

Козирог и Овен

Когато Овен и Козирог се обединят в обич, те би трябвало да работят интензивно, с цел да се резервира тяхната взаимна сила. Техните подходи наподобяват съвсем противоположни един на един различен.

Козирог и Телец

Връзката между Козирог и Телец е доста мощна и ще устои на времето. Съвместимостта им е доста огромна. И двамата имат потребност от непоклатимост и сигурност както в прочувствен проект, по този начин и във финансов.

Козирог и Близнаци

Обединението на тези знаци не може да бъде прието за изключително добра концепция. Козирогът се нуждае от повече сигурност и той ще счита Близнаците за прекомерно нестабилни.

Козирог и Рак

Ако Рак и Козирог образуват двойка, очакванията им за бъдещето са светли. Двата знака поддържат постоянни взаимоотношения, макар че от време на време разликите в управляването на парите могат да бъдат причина за разногласия. Козирогът харчи повече пари, в сравнение с Ракът би желал.

Козирог и Лъв

Лъвовете и Козирозите не са доста съвместими. Това са два знака с толкоз противоположни персони, че могат да зародят единствено разлики и търкания. 

Козирог и Дева

Ако образуват двойка, те имат огромни шансове, защото схващат съвършено характерността на другия. Девата и Козирогът може да не са хора на благите думи и непрекъснатите милувки, само че ще демонстрират обич един към различен по доста разнообразни способи. 

Козирог и Везни

Те се борят, с цел да поемат водачеството, само че зодия Козирог е по-упорита от Везните. В изгода на Козирога би трябвало да се каже, че той има съвсем безпределно самообладание, тъй че Везните могат да се провиснал.

Козирог и Скорпион

Съюзът сред Скорпион и Козирог е благополучен, макар че те не са хора, които са склонни към словесното изложение на привързаността си. Тези два знака са доста предани един на различен и нещата сред тях се случват гладко и естествено.

Козирог и Стрелец

Стрелецът наподобява няма доста общо с Козирога, но все отново могат да бъдат относително добра двойка. Двамата ще би трябвало да се научат да правят оценка разликите си, преди да се почувстват удобно дружно.

Козирог и Козирог

Мъжът и жената Козирог са съвместими, тъй като и двата пола от тази зодия демонстрират съвестност във връзката си. Високите им упоритости ги карат да вършат и невъзможното за постигането им.

Козирог и Водолей

И двата знака могат да бъдат несломими и инати – като че ли нито един от двамата не е кадърен да направи нужния компромис. Организираният Козирог постоянно следи какви могат да бъдат следствията от избрани дейности. Енергичната природа на Водолей може да откри това за отегчително.

Козирог и Риби

Лоялните, целенасочени, рационални и сполучливи Козирози и общителните, възприемчиви, грижовни дами Риби на пръв взор рядко се ценят един различен, само че когато стартират връзка, те схващат, че им е прелестно и им е комфортно в компанията на другия.

Още от създателя:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР