Хората, родени между 19 февруари и 20 март, принадлежат на

...
Хората, родени между 19 февруари и 20 март, принадлежат на
Коментари Харесай

Зодия Риби – жените и мъжете от най-романтичната и меланхолична зодия

Хората, родени сред 19 февруари и 20 март, принадлежат на зодия Риби и са под въздействието на планетата Нептун, което ги прави надълбоко прочувствени, състрадателни, интуитивни, сантиментални и мощно духовни хора.

Мъжете от зодия Риби

Най-често мъжете Риби са непринудени и лесни за другарство хора. Учтивостта и тактичността не им разрешават да демонстрират открита експанзия, което постоянно е проблем за тях. Тези хора се стремят да оказват помощ на всеки изпаднал в неволя – усещат се зле, когато околните им страдат. Мъжете от тази зодия могат да слушат някой да приказва за проблемите си с часове, единствено с цел да го накарат да се почувства по-добре.

Той е буен, прочувствен и неустойчив. С него са вероятни всевъзможни изненади. Символът на Риби е две рибки, плуващи в противоположни направления. Това демонстрира, че мъжете от тази зодия страдат от спорни стремежи. Влюбват се елементарно и им е мъчно да изградят мощни, хармонични връзки. Те са алчни за порочни и обилни дами, които се отличават със шокиращо държание.

Жените от зодия Риби

Жените Риби са очарователни, фини и мистериозни млади дами, които притеглят мъжете със своята накърнимост и безпомощност. Тяхната женственост и уязвимост са главният им коз, който основава атмосфера на тайнственост към тях. Да схванеш какви са те в действителност не е лесна задача. Тези персони са извънредно променливи, тъй че в случай че ви се коства, че разбирате какво се крие в душата им, знайте, че това не е по този начин. Между другото, тези дами са сигурни, че мъжете са пристигнали на тази планета само, с цел да извършват желанията и капризите на дамите. Те мислят по този начин и на 20 години, и след първия си брак, и при осмия си бракоразвод.

Представителките на тази зодия са предани сътрудници, те рядко имат афери. Тези дами може да извърнат внимание на прелъстителен мъж, само че е малко евентуално да се съгласят да отидат на среща с него, в случай че имат връзка.

Зодия Риби и останалите зодиакални знаци

Рибите могат да намерят най-лесно общ език с останалите водни знаци, а точно Риби и Скорпион , поради прочувствената природа, която споделят. Освен това биха намерили подобаващ сътрудник в лицето на Дева и Телец , защото виждат стабилността и упората, от които имат потребност.

Общия интерес към приключенията и пътешествията, както и споделената обич към свободата и оптимистичния дух на Стрелеца , прави съюза с Риби доста насърчителен.

С Везни и Близнаци не биха могли да реализират дълготрайно съгласие, а повода се крие в разликите в метода на връзка и полезностите.

Конфликти в желанията за власт и надзор пък вършат съжителството на Риби с Овен и Лъв .

Също по този начин неприятна е съвместимостта с Водолей, Козирог и друга Риба .

Разбира се астрологията не е просвета и не дава точна информация, тъй че ви съветваме да не се влияете от планетите в краен лимит и преди всичко да слушате сърцето си, тъй като то ще ви подскаже кой човек е верен за вас и кой не е.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР