Хората продължават да говорят за кетамин. Лекарството се превърна в

...
Хората продължават да говорят за кетамин. Лекарството се превърна в
Коментари Харесай

Когато става въпрос за кетамин, политиката на Meta за публикуване не е страна, която да дешифрира

Хората не престават да приказват за кетамин. Лекарството се трансформира в обичано на звезди, милиардери и елементарни пациенти, доста от които го считат за евентуално чудотворно лекарство за меланхолия и други психологични положения.

Независимо дали във Фейсбук или Instagram, както пациентите, по този начин и клиниките са зашеметен от опциите. Но това е опиат, с който може да се злоупотребява и може да бъде гибелен. По този метод кетаминът е най-новото предизвикателство за Meta, компанията майка на обществените медийни платформи, която от години се бори да модерира изявления и реклами, рекламиращи артикули, свързани със здравето, като добавки за намаляване и лъжливи медикаменти за COVID-19.

И въпреки всичко, макар предизвестията за заплахите от лекарството, Meta разрешава реклами и изявления за кетамин. Понякога това бръщолевене идва от източници, които не дават отговор на обширните стандарти на конгломерата, които на доктрина подсигуряват, че изявленията са основани на достоверна инфо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР