Хората призовават за солидарност и настояват за изпращането на военна

...
Хората призовават за солидарност и настояват за изпращането на военна
Коментари Харесай

Шествие на свободата в София в Деня на независимостта на Украйна /видео/

Хората приканват за взаимност и упорстват за изпращането на военна помощ на украинския народ. Категорични са, че Русия упражнява напън върху България със прекъсването на доставките на газ и цели дестабилизация на страната ни.

 

Очаква се мирния митинг до поеме от „ Дондуков “ 2 по площад „ Независимост “, към бул. „ Княгиня Мария Луиза “, бул. „ Александър Стамболийски “ и ще приключи пред паметника на украинския стихотворец Тарас Шевченко на площад „ Възраждане “, където ще се положат цветя.

 

„ Сега Украйна води война, с цел да отбрани своята независимост и самостоятелност, и както е споделил Апостолът на свободата Васил Левски за България „ по този начин щото да бъдем равни на другите европейски нации “. Украйна губи своите най-хубави синове в една неравна, само че обективна борба и всяка помощ – физическа или морална е добре пристигнала. Защото братството сред народите не е въпрос на заявления и високопарни изявления, а точно на това да подадеш ръка и да окажеш помощ тогава, когато това е нужно.

 

Това е битка не просто за Украйна, а за правото на народите да защитят своята самостоятелност и независимост, да отстояват демокрацията и сами да избират своето бъдеще. В този смисъл това е война освен на украинския народ, а на всички хора и народи по света, които слагат тези полезности над правото на силата “, написаха уредниците на шествието написаха във Facebook.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР