Хората правят много странни неща, за да получат удоволствие от

...
Хората правят много странни неща, за да получат удоволствие от
Коментари Харесай

9 признака, че сте сексуален мазохист

Хората вършат доста странни неща, с цел да получат наслаждение от секса, и вие може да сте един от тях. Как да разберете сигурно дали сте полов мазохист? Това, което би трябвало да извършите, е да вземете под внимание знаците, изброени по-долу.

1. Вие сте доста учтиви с хората, които ви блъскат. Когато някой ви блъсне на улицата, вие не казвате „ Извинете “ или „ Внимавайте къде ходите “. Вместо това казвате „ Ооооооооооооооооооооо, БЛАГОДАРЯ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)! “

2. Получавате грубо слънчево изгаряне, до момента в който се наслаждавате на прелестен брънч навън. Приятел ви предлага алое, само че вие сте скромни и посягате към солницата. Поръсвате със сол мехурите по изгорелите си плещи и получавате оргазъм.

3. Когато закъснявате за работа, съществено обмисляте да помолите шефа си да ви накаже. Сякаш работата ти не беше задоволително наказване.

4. Отпивате глътка от кафето си, когато е прекомерно горещо и ви харесва. Обичате да се събуждате от болежка.

5. Правите същото, само че с пица. Нищо по-секси от гореща, мазна пица.

6. По простъпка купувате панталон с прекомерно дребен номер. „ Не ти ли е комфортно?, пита най-хубавият ви другар. Но не може да го чуете, тъй като кръвообращението е спряло в задника ви и всичко е доста еротично.

7. Виждате майка да бие детето си и сте надълбоко смутени от това. „ Това просто не е вярно “, казвате вие, до момента в който се отдалечавате от случката замаяни. — Това в действителност не е вярно.

8. Любимото ви нещо е, когато обичаният ви сериал не бъде удължен за лъчение е… да се молите на обичания за предостатъчно пошляпване по дупето.

9. Предпочитаната от вас музика за правене на обич е „ сладкото “ пеене на Insane Clown Posse. Надявам се, че вашата среща намира хоръркора и ганстерския рап за толкоз еротични, колкото и вас самите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР