Хората правят какви ли не луди неща, за да открият

...
Хората правят какви ли не луди неща, за да открият
Коментари Харесай

Сълзи от русалка: Индонезийската отвара за любов, успех и просперитет

Хората вършат какви ли не луди неща, с цел да открият любовта. Най-вече разчитат на помощ от мистичния свят на духовното.

Готови са да пробват какви ли не средства, единствено и единствено да накарат оня, в който са влюбени, също да ги заобича.

В Индонезия да вземем за пример са доста известни „ сълзите от нимфа “ - митично масло, което се продава като любовна запарка и в която хората не стопират да имат вяра, макар напредъка на науката и образованието.

Какво е „ масло от нимфа “

Легенди и легенди от целия свят ни описват за мистичните лечебни умения на сълзите от нимфа.

От изследванията на Христофор Колумб до приказките за „ лека нощ “ на Ханс Кристиян Андерсен, от гръцката митология до сирийския фолклор, русалките живеят в фантазиите на хората и ги карат да имат вяра в магическите им сили.

 нимфа Pixabay

„ Сълзите от нимфа “, които се продават в Индонезия, разчитат точно на тези вярвания, с цел да карат лековерните хора да ги купуват.

Суровата действителното обаче е, че сълзите от нимфа в действителност са сълзите на ей това морско животинче:

 нимфа Pixabay

Да, в него няма доста от елегантността и хубостта, които хората приписват на русалките, нали.

То в действителност плаче, въпреки сълзите по-скоро да са механични, а не породени от дълбоки страсти.

Това животно, наречено Дюгонг, живее във водите край Индонезия, и се счита за най-близкия роднина на, забележете, слоновете.

Как да се добива маслото от русалки?

Дюгонгите са морски бозайници, които излизат на повърхността понякога. Когато са над водата, бризът облъхва лицата им и кара очите им да сълзят. Именно този секрет събират обичайните лечители и го трансформират в олио.
 image2_16x9.png ГОДИШНИЯТ ХОРОСКОП ЗА 2019! Какво следва в кариерата, любовта и здравето пред 12-те зодии На фокус
Разбира се, с цел да имат магическа мощ, сълзите би трябвало да се събират единствено в избрани нощи, както повеляват разнообразни духовни алманаси.

Провеждат се и специфични ритуали, с които да се привлекат дюгонгите точно в тези най-подходящи за събирането на сълзите им дни.

Всичко лишава към 14 дни, като кулминационната точка, естествено, е на пълнолуние. Казват се и специфични молебствия, към сълзите се прибавят още няколко съставки и готово, отварата се получава.

View this post on Instagram
Jangan Biarkan Keberuntungan Menghambat Kesuksesanmu... Minyak air mata duyung aura sarana alami untuk meningkatkan aura daya tarik,aura cinta,asmara,Keberuntungan dan kerezekian dengan mudah dan alami... #minyakduyung #minyakairmataduyung #mataduyung #airmataduyung #peletampuh #bukaaura #bukaaurahusada

A post shared by Ratu Aura (@ratuaura.official) on Mar 7, 2018 at 8:05pm PST

Всъщност се назовава „ олио “, тъй като за тези 14 дни течните сълзи към този момент са кристализирали и са се сгъстили. Това ги прави още по-мощни в привличането на любовта.

Какво може да се чака от тези „ сълзи “

Всичко, в случай че имаме вяра на хората, които ги купуват. Ползват се любовна магия или за повишение на личната прелест. Някои ги купуват, с цел да ръсят офисите си с тях, да им върви бизнесът.

Други карат възлюбените си сякаш инцидентно да помиришат флакончето, с цел да ги заобичат постоянно – половинките си, не сълзите.

 нимфа Pixabay

Смята се, че главното им свойство е да вдъхват убеденост в неуверените. Които, осланяйки се на сякаш магическата запарка, съумяват да покажат най-хубавата си страна (в любовта или бизнеса, всеки съгласно интересите) и фактически да отбележат триумф.

Но дали сълзите от нимфа са в основата на това или единственото човешката дарба за самовнушение?

Ще чакаме Ариел да ни отговори ;)

 АРИЕЛ gify

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР