„Хората по-скоро го припознават като свой президент и представител. Той

...
„Хората по-скоро го припознават като свой президент и представител. Той
Коментари Харесай

Социолог: Радев стартира кампанията с обиколка преднина

„ Хората по-скоро го припознават като собствен президент и представител. Той съумя да резервира доверието, което рядко се случва в нашия политически развой – някой толкоз дълго време да задържи позитивната оценка на обществото. Ако процентите през 2016 бяха 59, в този момент са над 66. Радев по-скоро затвърждава своята поддръжка “, изясни тя.

„ Очакванията за по-ниска изборна интензивност от чужбина се оправдаха спрямо тази, която беше на първи тур. Да, изборната интензивност беше по-ниска, само че този път изненади нямаше. Това е четвъртият път, в който гласоподавателите трябваше да отидат да подадат гласа си. Имаше една съществено насъбрана отмалялост в цялото ни общество “, регистрира Петкова.

„ Традиционно на втори тур изборната интензивност у нас е по-ниска. Възможно е огромна част от гласоподавателите да не са припознали своя президент в нито един от двамата претенденти или пък да не са отишли да гласоподават просто тъй като са знаели, че единият има по-голям късмет да завоюва “, посочи тя.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР