Хората от PornHub са отявлени специалисти в две области -

...
Хората от PornHub са отявлени специалисти в две области -
Коментари Харесай

Как да почистим плажовете, докато гледаме порно

Хората от PornHub са отявлени експерти в две области - първата е ясна, а втората безспорно е маркетингът.

През годините уеб сайтът за възрастни е пускал какви ли не закачливи реклами и артикули, които са печелели вниманието даже на незаинтересованите към главната активност на уеб страницата консуматори.

Наскоро PornHub още веднъж ни шашна със способността си да измисля ексцентрични хрумвания с последния си план, носещ красивото име " The Dirtiest Porn Ever ".

Проектът съставлява акция, която цели да образова необятната публика във връзка с замърсяването на плажовете и океаните, и да даде опция на потребителите да се включат в почистването на природата, до момента в който гледат порно.
 PornHub пусна бански срещу ерекция
PornHub пусна бански срещу ерекция

Точно в точния момент за лятото

В сърцето на акцията е клип с присъединяване на известната в порно средите двойка Leolulu, които употребяват любовта си посред притеснително замърсен плаж.

Докато основното деяние се развива, към двойката можем да видим няколко души с костюми с логото на PornHub, които усърдно събират отпадъци. Това си е една напълно нова епоха в порното на XXI век.

Клипът може да бъде открит в страниците на уеб страницата, като въведем името на плана. Разбира се, това е малко промо видео, което няма по какъв начин да не грабне вниманието ни и да не ни накара да стигнем до цялостното видео.

За всяко гледане на цялостния клип PornHub ще подарява пари на организацията Ocean Polymers, която се занимава с разчистване на плажове и океани по целия свят.

Ако въпреки всичко не сме почитатели на порнографското наличие, от уеб страницата ни поучават да помогнем за идеята като ограничим използването си на пластмаса и стартираме да купуваме контейнери за многократна приложимост.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР