Хората от екипа на Слави са уведомени за предстоящите промени

...
Хората от екипа на Слави са уведомени за предстоящите промени
Коментари Харесай

Ексклузивно! Шоуто на Слави аут от ефира

Хората от екипа на Слави са известени за идните промени и вероятността да остават без работно място. Това чу наш кореспондент от доближени на Дългия, обезпокоени за своето професионално развиване. Те обявиха, че " Шоуто на Слави " ще съществува до края на май или средата на юни, след което излиза в непрекъсната отпуска.

Водещият Слави Трифонов убеждавал подчинените си, че няма да ги остави безработни и гладни. Има вид шоуто да продължи по друга телевизия, само че по-скоро самият Слави желае към този момент да се отдръпне от светлините на прожекторите. Здравословното му положение не било по никакъв начин цветущо и фотосите на предаването го изморявали неистово доста.

Обещал е обаче на всичките си чиновници, че ще се погрижи за тях и ще гледа да ги уреди с работа, защото им бил признателен за верността през всичките тези години. През последните месеци следим Слави изменен в шоуто си, много по-мек към бенда и актьорите, които преди този момент навикваше много унизително. С приближаването на финала той се е разчувствал и търси все по-често другарски диалози с служащите си.

Искало му се да чукне 20-годишен празник на шоуто през ноември следващата година, само че непредвидените обстановки със здравето и обтегнатите връзки с медията го принуждават да се сбогува с заниманието и специалността си много по-рано. Предстои да забележим какво ще се случи с " Шоуто на Слави " и дали въпреки всичко Дългия няма да пренебрегне за следващ път персоналния си живот и здравословно положение, с цел да продължи да радва феновете си всяка вечер.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР