Хората, останали да живеят в някога обичан ваканционен курорт, който

...
Хората, останали да живеят в някога обичан ваканционен курорт, който
Коментари Харесай

Вътре в „изоставения“ ваканционен курорт в Обединеното кралство жителите го описват като „сметище, заседнало във времето“

Хората, останали да живеят в в миналото обичан ваканционен курорт, който привличаше топ звезди, го дефинираха като „ незаконна адска дупка “ който е бил оставен да се разпадне.

Преди имаше процъфтяваща туристическа стопанска система и в миналото привличаше големи имена от шоубизнеса, в това число Едуин Стар, Фреди Меркюри, Томи Купър и Шърли Беси, само че остров Кенви в Есекс претърпя сериозен спад през последните години доста локални поданици обезверено се пробват да намерят излаз.

Последните статистически данни за престъпността демонстрират, че островът се е трансформирал в един от петте най-опасни приблизително огромни градове в Есекс, с шокиращо общо равнище на престъпност от 86 закононарушения на 1000 души, по-лошо от общото равнище от 83 на 1000. Докато островът беше в своята помпозност, големи тълпи се стичаха по изпълнените с развлечения улици и плажове, само че в този момент крайбрежието е осеяно с празни здания.

И говорейки с MailOnline, един мъж сподели: „ Не устоявам повече. Това е пъкъл на земята. Местя се в Кент. Тов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР