„Хората очакват резултати от управляващите, търпението няма да е толкова

...
„Хората очакват резултати от управляващите, търпението няма да е толкова
Коментари Харесай

Захариева: Рашков надмина Цветанов. Завеждаме дело за клевета

„ Хората чакат резултати от ръководещите, търпението няма да е толкоз дълго. Истината е, че част от тези министри са били в двата служебни кабинети, хората желаят да виждат бързи решения “, съобщи тя.

„ Предизборното нарастване на пенсиите в действителност се оказа понижение. С тази инфлация и сметките през декември - мисля, че е непоносимо към нашите майки и татковци. Излъгаха ги “, разяснява Захариева.

По проблема с отзоваването на Пламен Георгиев от Валенсия, тя уточни, че в никакъв случай не е имало толкоз малко посланици за последните 20 години, като става въпрос за хора с огромен дипломатически опит: „ Без спокойна и професионална дипломатическа работа и с най-опитен министър външната политика няма да се развива. Трябва да се разчита на тези хора “, съобщи Захариева.

По думите й посланиците не били политически назначения, единственото изключение била Румяна Бъчварова.

Захариева не пропусна да разкритикува и това, че президентът Румен Радев свика Консултативен съвет по национална сигурност по тематиката Република Северна Македония.

За доста по-важни тематики не бил призован КСНС и Захариева не вижда смяна от 2019 година по тази позиция. Тя не вижда директна опасност за националната сигурност от Република Северна Македония. „ Не виждам смяна към сегашния миг “, посочи Екатерина Захариева и добави, че външната политика е едно от дребните неща, по които страната е постигнала национално единодушие.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР