Хората очакват нормалност и стабилност и кабинет, който да се

...
Хората очакват нормалност и стабилност и кабинет, който да се
Коментари Харесай

Мая Манолова: Ще подкрепим кабинет на ИТН, но не и с подкрепата на ДПС и ГЕРБ

Хората чакат нормалност и непоклатимост и кабинет, който да се заеме с техните проблеми. Ще подкрепим кабинет, за който отговорност поема партия на смяната - " ИТН ". Това сподели ръководителят на парламентарната група на „ Изправи се БГ! Ние идваме! “ Мая Манолова след консултациите с президента Румен Радев.

Ще настояваме за нашите цели да станат част от програмата на идващото държавно управление. Такова е упованието и на хората. Това са повишение на приходите, преизчисляване на пенсиите, поддръжка за бизнеса, същинска правосъдна промяна, проверка на досегашната власт, сподели тя.

Няма да поддържаме държавно управление, в което се вижда дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Не претендираме за постове и позиции. Очакваме препоръчаните лица да могат да изпълнят амбициозната акция, за която ние настояваме, добави още ръководителят на групата.

Правителство с поддръжка на Движение за права и свободи, ние няма да поддържаме, повтори още един път Мая Манолова.

Манолова съобщи, че за всеки постоянен кабинет би било чест да има министри като Бойко Рашков и Янаки Стоилов.

Тя добави още, че във връзка с министрите в кабинета нямат искания, стига там да не прозира присъединяване и въздействието на Движение за права и свободи и ГЕРБ.
https://www.facebook.com/novinite.nova/videos/1016974079057873
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР