Хората очакват нещо да се случи, подаваме оставки, защото така

...
Хората очакват нещо да се случи, подаваме оставки, защото така
Коментари Харесай

Валенти Радев: Подаваме оставки, защото така се прави



Хората чакат нещо да се случи, подаваме оставки, тъй като по този начин се прави, това е политическата отговорност , разяснява пред НоваТВ вътрешният министър в оставка Валентин Радев.

" Направихме доста, само че все пак стана тази покруса . Винаги си мисля обаче какъв брой спасихме и какво направихме, с цел да не се случва това. Да, само че се случи ", добави той.

Радев добави, че не е желал гражданска война в Министерство на вътрешните работи, а нещата да се случват последователно . " Това и направихме. Във ведомството би трябвало да се случат мудни и устойчиви промени и работих тъкмо за това. Много пъти ми желаеха оставката, преглъщах и знаех, че върша верни неща ", изясни той.

 Нанков, Московски и Радев подадоха оставки Обновена
Нанков, Московски и Радев подадоха оставки

Като акт на морална и политическа отговорност

Припомняме, трима министри Ивайло Московски, Николай Нанков и Валентин Радев са подали оставки пред премиера. Новината заяви персонално строителният министър на ексклузивен брифинг в Министерски съвет. По този метод тримата желаят да поемат отговорност за трагичната злополука край Своге, лишила 17 живота .

С или без НФСБ ще вървим напред, сподели през днешния ден водачът на " Атака " Волен Сидеров, съгласно който е значимо да се извършва програмата за ръководство на кабинета. Той няма желание да става министър , защото съгласно него е значима работата му в Народното събрание.

Вчера, от НФСБ на вицепремиера Валери Симеонов се оповестиха срещу едноличния жанр на ръководство на премиера Борисов във връзка с фрагментите, който не е координиран с коалиционите сътрудници и който бил в несъгласие с т. 6 от Коалиционното съглашение .

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов и министърът на околната среда и водите Нено Димов са спокойни за местата си в държавното управление.

" Правителството е устойчиво, макар оставките на трима основни министри и възраженията на съдружния сътрудник Валери Симеонов, че не е бил запитан за отдръпването им ", разяснява ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева.

В събота Борисов разяснява, че " хората, които отстраняваме, са фрагменти, съдействали доста, само че идва миг, в който би трябвало да се разделим . Защото ние не сме Българска социалистическа партия . Два пъти в мандат на Българска социалистическа партия падат банки. Виждате, на всички места, където възникне проблем, изникват скрити кафези, които незабавно предизвикат. "

 Българска социалистическа партия видя държавна рецесия
Българска социалистическа партия видя държавна рецесия

Левицата обаче желае още оставки - на Цачева и Порожанов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР