Хората обаче очакват да се реши проблема с водоподаването, не

...
Хората обаче очакват да се реши проблема с водоподаването, не
Коментари Харесай

Да живееш в Абсурдистан – привилегия или идиотщина frognews.bg

Хората обаче чакат да се реши казуса с водоподаването, не да им дават по бутилка или кофа вода. В жегите заплахата от болести и зараза е повече от действителна. Почти никой не загатва негодните, изгнили и амортизирани водопроводи.

Вода няма в десетки други селища.

Трагично е ситуацията и с пътищата – хора в цялата страна блокират пътища, неможещи повече да търпят средновековието като метод на живот.

Русенци са подготвени да блокират безусловно достъпа до града за транспортни средства, полудели многогодишния тормоз от тировия трафик.

Борисов тръби трагично от Димитровград, че цех „ Неохим “ уволнява чиновници и може да затвори поради скопия газ. Оказва се, че предприятието е с рекордна облага, а шефът е деятел на ГЕРБ. Лъжат, без да им мигне окото, тъй като в България това минава за обикновено.

Появява се някакъв комунист на екрана и ни залива с изказвания, че без Съюз на съветските социалистически републики сме обречени да загинем. Долу Запада, Европейски Съюз и НАТО, зове младият адепт на комунизма, с тапия от Бостън, а не от някой съветски ВУЗ…

Дъщерята на Гала се пуснала на плажа по бански (?!), където се плажуващи видяли странна татуировка на ръката й. Ах!

Не стига това, ами Даниел Петканов (Лудият репортер), към този момент свободен след развода, тръгнал още веднъж по дами. Потресаващо! Какво ти безводие в Своге, бе, хора, този глупак е новината!

Кабинетът на Гълъб Донев обаче има Кризисен щаб за газа. Водата, пътищата, хляба, цените – това са дреболии. Важното е да се стигне до диалози с „ Газпром “. И Деница Златева да оглави „ Газпром “, несъмнено, тъй като е прочут специалист по тематиката. Някои не са злояди…

За да е парадоксът цялостен, в Гърция и Испания бушуват грандиозни пожари, Париж потъна във вода след невиждана стихия. Тук обаче е 30 градуса, цацата е 15 лв. порцията, а прокуратурата спря инспекция на Кошлуков за възможна измама… Щото Куши е чист и… потребен.

Ех, България. Ех, Абсурдистан.

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР