Хората нямат никаква представа какво представлява Александър Николов (бел. ред.

...
Хората нямат никаква представа какво представлява Александър Николов (бел. ред.
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Руснаците искат да извадят от експлоатация блокове на АЕЦ Козлодуй

Хората нямат никаква визия какво съставлява Александър Николов (бел. ред. изпълнителен шеф на АЕЦ " Козлодуй ". Хората не знаят каква атмосфера царува в АЕЦ " Козлодуй ", хората не знаят какви чудеса ставаха при промяната на нуклеарното гориво с така наречен ново нуклеарно гориво. Ако България имаше работещо законодателство, трябваше да се върви в пандиза. Защото новото съветско нуклеарно гориво работи по-зле като топлоотделяне, в сравнение с остарялото. Александър Николов оказваше поразителен напън, дружно с банкенския гуру. АЕЦ " Козлодуй " се е трансформирала в едно страшилище на западния свят. Това сподели енергийният специалист Стефан Гамизов в ефира на " Честно казано с Люба Кулезич ".

„ Аз предизвиках да стартираме план в АЕЦ „ Козлодуй “, с цел да се направи така наречен „ ретро тип “ на турбините, с цел да бъде извадена руската технология и да бъде сменена със западна. Кой саботира това нещо? Александър Николов. При него се случват единствено схеми и чудеса. Саботира го и към днешна дата не се е случило нищо “, разкри той.

Според него руснаците има три цели, които преследват систематично: „ Това, което им е останало на руснаците, е да съумеят да изведат от употреба някои от блоковете в „ Козлодуй “. Такъв сюжет съществува. Всеизвестен е фактът, че АЕЦ „ Козлодуй “ към този момент е цел на руснаците. Поставили са си за цел да оставят без аварийни елементи стандартните острови - това са го постигнали тази година. И второто нещо, което са си сложили за цел, е да оставят без аварийни елементи неща, които характерно се доставят от Русия “.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР