Хората ни по места не са повлияни от "апартаментгейт" и

...
Хората ни по места не са повлияни от "апартаментгейт" и
Коментари Харесай

Цветанов: Хората ни не са повлияни от Апартаментгейт

Хората ни по места не са повлияни от "апартаментгейт " и са доста стимулирани. Оценката си ще дадат на локалните избори. Това съобщи зам.-председателят и началник на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

,,Пожелавам триумф на всички, които вземат участие на тези избори. Нека да имаме една същинска и европейска акция. Нека да покажем какви са опциите за България, когато избират 17 евродепутати в Екологичен потенциал. Аз съм сигурен, че политическа партия ГЕРБ ще реализира победа. Нека всички да пазят националните ползи. Надявам се да намерим общи тематики, по които можем да консолидираме всички 17 евродепутати, без значение кой от кое политическо семейство е ", съобщи Цветанов в ефира на Канал 3.

,,Всичко ще зависи от 26-и май. Ние залагаме на почтената акция, по тази причина и нашите срещи с нашите структури започнаха. Нашите претенденти за евродепутати ще създадат всичко допустимо да създадат срещи и с хора по избрани сектори и бизнеси, които имат директно отношение с това да се пазят техните ползи в Европейския парламент и Европейската комисия. Надявам се, че всички 17 евродепутати ще припознаят някой от целите на страната, с цел да бъдем консолидирани и дружно, " добави Цветанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР