Хората не се притесняват да подарят сликонови гърди или уста

...
Хората не се притесняват да подарят сликонови гърди или уста
Коментари Харесай

Проф. Георги Момеков гневен срещу антиваксърите: Не се притесяват да подаряват силиконови гърди и устни на дъщерите си, а се страхуват от една ваксина

" Хората не се тормозят да подарят сликонови гърди или уста на дъщерите си, а се се плашат от една ваксина. Общото неразположение и повдигане на температура за един ден не е болежка за умиране ", сподели в ефира на Нова телевизия проф. Георги Момеков, ръководител на Българското научно сдружение по фармация. Той посочи, че хората, които са имунизирани, може и да се разболеят, само че те към този момент не са тази девствена популация, която бяхме при започване на тази пандемия.

" В Израел се имунизират всеобщо бременни. Плашенето на хората се прави за хора с несъмнено IQ. За тези с най-ниското се приказва за чипове. За тези с малко по-високо плашенето е, че това, че няма да можеш да се възпроизведеш. Има изследвания, които демонстрират, че размножителната активност при дамите не се въздейства по никакъв метод при имунизирането ", разясни проф. Момеков. Той прикани да се имунизираме, с цел да не се стига да търсим медикаменти срещу Коронавирус.
свързани новини10966на 08.10.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР