Хората на определена възраст ще си спомнят време, когато след

...
Хората на определена възраст ще си спомнят време, когато след
Коментари Харесай

Демократите, истерични относно „заплахата за демокрацията“, не смеят да се погледнат в огледалото

Хората на избрана възраст ще си спомнят време, когато след избори губещата страна нормално приемаше резултати и в началото дават поддръжка на нов президент по време на това, което тогава беше наречено стадият на „ медения месец “. 

Ричард Никсън отстъпва на Джон Кенеди през 1960 година, макар че има вяра, че изборите са били „ откраднати “ от сътрудници на Кенеди в окръг Кук, Илинойс. Ал Гор отстъпи на Джордж У. Буш на изборите през 2000 година, които се оказаха като бръснач. Хилари Клинтън призна през 2016 година, макар изказванията за съществени доказателства за изборна интервенция от страна на Русия, до момента в който Доналд Тръмп към момента отхвърля, че е изгубил 2020 година с повече от 7 милиона гласа.

Дните на отстъпки „ за положителното на страната " ги няма. Не единствено че няма меден месец, само че и „ разводът “ настава първо.

Въпреки че настояват, че Доналд Тръмп би бил „ опасност за демокрацията “, в случай че завоюва през ноември, демократите и левите кроят проекти по какъв начин да се срещу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР