Хората на Корнелия Нинова прибират служебните телефони на местната структураНасрочени

...
Хората на Корнелия Нинова прибират служебните телефони на местната структураНасрочени
Коментари Харесай

БСП-Пловдив дава на прокурор ръководството на „Позитано“ 20

Хората на Корнелия Нинова прибират служебните телефони на локалната конструкция
Насрочени са локални изключителни избори в партията

Ново противоборство сред пловдивските социалисти и управлението на Българска социалистическа партия се заформя след решение на пленума на алените да бъде извършен предварителен цялостен цикъл доклади и избори в Пловдивската градска организация. Градският съвет на Българска социалистическа партия - Пловдив отхвърля да извърши решението на Националния съвет, защото то е противоуставно и незаконно, оповестиха от там. “Ще бъдат сезирани Общопартийна контролна комисия и прокуратурата”, афишират след решение на Градската организация на партията в Пловдив.

Социалистите оспорват концепцията на “Позитано” 20, да бъдат предадени в централата на Българска социалистическа партия печатите и документите на градската и районните партийни организации, деловодните книги, пароли, достъп и админи на съществуващите интернет страници, е-мейли и други онлайн форми на връзка, както и даже служебните телефони на локалните социалисти. Последното е задача на работна група от 15 членове, отпред с Атанас Зафиров.

Според решението на Народно събрание на Българска социалистическа партия, подписано от Корнелия Нинова, пловдивските социалисти би трябвало да проведат Градската си конференция в интервала от 16 юли до 17 юли 2022 година и да изберат ново управление, а преди този момент да бъдат заменени и ръководителите на региони в града.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР