Хората, които ще работят за разкриване на престъплението, могат да

...
Хората, които ще работят за разкриване на престъплението, могат да
Коментари Харесай

Ботьо Ботев с детайли за разстрела на бизнесмена Николай Драгополов

" Хората, които ще работят за откриване на закононарушението, могат да си създадат доста заключения. На тоя стадий може да се направи характерност на личността на причинителя ", това сподели криминалистът Ботьо Ботев за убийството, което стана късно нощес в София.

" Да стреляш по дете е нагла грубост, само че на този стадий да се вършат някакви оценки е извънредно рано и би било довело до някакъв негативен резултат.

По отношение на хората, които работят по този случай, това е най-сложната активност в областта на убийствата, като айсберга на престъпната работа.

Версиите се построяват на втория, третия ден, версията не разкрива ликвидиране ", сподели още криминалистът пред bTV.

" Сега приказваме за поръчково ликвидиране, само че дали е по този начин, може да бъде някакъв различен мотив, някакъв различен случай, въз основата на някакви връзки личностни.

Може да бъде напълно инцидентен мотив.

Извършителят не може да чака час, два, да изчака инцидентни събития, с цел да спре автомобила, в случай че не спре, в случай че е зелен светофар.

Много рано е да се вършат заключения дали е професионално осъществено, напълно повърхностни обстоятелства има, съществува една организация, за изчакване, следене, с цел да се откри комфортен миг да бъде осъществено убийството.

Ако се касае за поръчково ликвидиране, причинителят е проучвал навиците и маршрутите. Всичко би трябвало да се планува, а не да се залага на една теза, занапред има да се обяснява и едвам тогава експертите да създадат изводите къде най-точно да се търси истината във връзка с случая ", сподели още Ботьо Ботев.

Днес ще бъде изработен втори оглед на мястото на убийството на предприемача Николай Драгополов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР