Хората, които се посочват, че ще попълнят екипа на Джо

...
Хората, които се посочват, че ще попълнят екипа на Джо
Коментари Харесай

Борислав Цеков: Байдън връща на власт старата клика на Обама и Хилъри

" Хората, които се показват, че ще попълнят екипа на Джо Байдън, демонстрират, че на власт се връща остарялата клика на Барак Обама и Хилъри Клинтън ". Това сподели Борислав Цеков и посочи, че Байдън е слаба фигура, с цел да сформира личен екип и да има лична визия.
Цеков акцентира, че кабинетът на Джо Байдън ще ръководи в изискванията на незапомнена политическа и морална рецесия:
 Поставят обществено ваксина против COVID-19 на новия американски президент Поставят обществено ваксина против COVID-19 на новия американски президент
Избраният президент на Съединени американски щати Джо Байдън евентуално ще бъде имунизиран против новия ковид при започване на идната седмица, оповестява БГ...
" Когато 75 млн. души, които са дали своят вот за Тръмп, в голямата си част - над 90% считат, че изборите са нечестни, че са откраднати, че е имало изборни измами, то ръководството ще е доста мъчно, ще би трябвало да се търси консенсус. Ние не можем да чакаме от тези кръгове търсене на консенсус, те са прекомерно радикални и нападателни, считат се за властелините на света, считат, че няма друга позиция, а имат монопол върху истината ".
По думите му другата половина от Америка, която е върната на политическата сцена от администрацията на президента Тръмп и неговата политика, няма да е примирена, а ще оказва яростна политическа опозиция:
" Ако Тръмп излезе на 20 януари от Белия дом, той няма да изчезне от политическата сцена ", добави той.
Според Цеков минимум евентуалният вид за бъдещето на Тръмп е да се отдръпна и да се отдаде на щедрост и на обществени лекции по света и в Съединени американски щати:
 Тръмп: Рано е да се предавам Тръмп: Рано е да се предавам
Действащият американски президент Доналд Тръмп разгласи след признаването от републиканския водач в Сената Мич Макконъл на успеха на Джо...
" Изключително евентуално е Тръмп да заиграе ролята на президент в сянка и да оглави политическата съпротива на Байдън и неговата администрация. Да овладее основните фактори в Републиканската партия - предвид на кандидатирането му за изборите през 2024 година ".
Борислав Цеков уточни и трета версия, която дефинира също като евентуална - Тръмп да сформира партия. Според него това не е добра посока.
От ръководството на Байдън анализаторът съобщи, че чака реституция на глобализма.
 
 Руският президент поздрави Джо Байдън Руският президент поздрави Джо Байдън
След като Изборната гилдия разгласи претендента на Демократическата партия Джо Байдън за победител в президентските избори в Съединени американски щати, държавния...
А какво сподели Путин през днешния ден за Русия, Съединени американски щати и ковид - вижте
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР