Хората, които разпространяват дезинформация относно ваксините срещу Covid-19, са престъпници

...
Хората, които разпространяват дезинформация относно ваксините срещу Covid-19, са престъпници
Коментари Харесай

Pfizer: Разпространяващите дезинформация за ваксините са престъпници!

Хората, които популяризират дезинформация по отношение на имунизациите против Covid-19, са нарушители и са предизвикали загубата милиони животи, разяснява основният изпълнителен шеф на Pfizer Алберт Бурла, оповестява СиЕнБиСи.

Говорейки с основания във Вашингтон мозъчен концерн Atlantic Council, Бурла сподели, че има доста дребна група хора, които целеустремено популяризират дезинформация, подвеждайки тези, които към този момент се двоумят да се имунизират.

"Тези хора са нарушители ", сподели той на основния изпълнителен шеф на Атлантическия съвет Фредерик Кемп. "Те не са просто неприятни хора, а нарушители, безусловно причиняващи гибелта на милиони. "

Коментарите на Бурла идват, защото милиони отговарящи на изискванията възрастни в Съединени американски щати към момента не са имунизирани, макар че имунизациите са налични за множеството американци през по-голямата част от тази година. Експерти по публично опазване на здравето споделят, че дезинформацията играе огромна роля.

Повече от три четвърти от възрастните в Съединени американски щати или имат вяра, или не са сигурни в най-малко едно от осемте погрешни изказвания за Covid или имунизациите, като неимунизирани възрастни и републиканци са измежду тези, които са най-вероятни да поддържат неправилни схващания.

Сред лъжите са, че Covid имунизациите съдържат микрочипове, предизвикват неплодородие и трансформират нечие ДНК, съгласно изследването.

Бурла разяснява, че животът на доста хора може да се върне към естественото, откакто доста от неимунизираните се имунизират.

"Единственото нещо, което стои сред новия метод на живот и настоящия метод на живот, е, почтено казано, съмнението към имунизациите ", сподели той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР