Хората, които пушат марихуана, имат различна походка, като лактите, колената

...
Хората, които пушат марихуана, имат различна походка, като лактите, колената
Коментари Харесай

Пушачите на марихуана се познават по походката

Хората, които пушат марихуана, имат друга походка, като лактите, колената и раменете им се движат по различен метод, написа в. „ Daily Mail “. Изданието цитира изследване на университета в Южна Австралия. От него проличало, че постоянните консуматори на марихуана са по-стегнати в рамената, лактите им са по-гъвкави и имат по-пъргави колена.

Те се движат по-бързо спрямо хората, които не пушат марихуана. Специалистите откриха разлики в придвижванията, само че не и в способността за бранене на равновесие сред пушачите на трева и останалите хора.

Не били открити разлики и в неврологичните им функционалности. Австралийският екип изследвал 44 участници, по 22 от всяка страна, на които били осъществени многочислени проби за придвижване.
Колената на потребителите на марихуана реализирали по-голяма скорост при вървене и лактите им се оказали по-гъвкави, за сметка на раменете.

Но тези разлики сред пушачи и непушачи на марихуана били мъчно доловими с просто око даже и от невролози експерти по разстройства на двигателните функционалности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР