Хората, които отказват да се ваксинират, да не ползват болнични

...
Хората, които отказват да се ваксинират, да не ползват болнични
Коментари Харесай

Германски професор отсече: Който не се ваксинира, да не бъде допускан за лечение в интензивното

Хората, които отхвърлят да се имунизират, да не употребяват болнични интензивни кревати и апарати за обдишване при положение на потребност - предложение в този смисъл направи един немски професор, с което хвърли същинска бомба, написа

Провокативно предложение

Волфрам Хен е професор по хуманна генетика и е член на Етичния съвет към немското държавно управление. В отворено писмо той се обърна към хората, които отхвърлят имунизациите, призовавайки ги да се откажат непринудено от интензивно лекуване в лечебните заведения при положение, че се разболеят от Ковид-19.

Всеки, който отхвърля да се имунизира, би трябвало да носи постоянно със себе си документално единодушие, че се отхвърля от легло в интензивно поделение в интерес на други пациенти, както и от уред за обдишване, приканва Хен.

Повод за неговия апел са настоящи допитвания, съгласно които редица германци се отнасят скептично към имунизирането. В тази връзка проф. Хен споделя, че схваща част от техните терзания, само че ги поучава да се вслушват в гласа на специалистите.

Професорът споделя, че не трябва полемиката да се господства от „ паникьори " и кардинални съперници на имунизациите и им предлага да посетят интензивните отделения на лечебните заведения, с цел да се уверят персонално в несъстоятелността на тайните теории.

Критики и разяснения

Ойген Бриш от Организация за отбрана правата на пациентите в Германия разкритикува остро предлагането на проф. Хен. По думите му, то просто „ ще взриви нашата взаимност " и е „ отрова за една сериозна акция за имунизиране ". Несъгласие с концепцията изрази и президентът на Съюза на лекарите от интензивната медицина Уве Янсенс. Пред телевизия ntv той увери, че на никого няма да се отхвърлят интензивни грижи, без значение какви политически убеждения споделя.

Пред Западногерманското радио и телевизия WDR Волфрам Хен съобщи, че с изказването си е желал да предизвика спор. Разбира се, че на никого няма да се отхвърля нужната незабавна здравна помощ, споделя професорът, само че предизвестява, че всеки би трябвало да е наясно с последствията от своето лично държание. „ Нека тези, които доста бързо показват извънредно сериозни отзиви за имунизациите, да кажат какви ограничения биха подкрепили.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР