Хората, които не се страхуват да отидат до магазина и

...
Хората, които не се страхуват да отидат до магазина и
Коментари Харесай

Асланов: Недоволните от статуквото няма да изберат една политическа партия

Хората, които не се опасяват да отидат до магазина и да гласоподават, са едни същи. Това съобщи в ефира на утринния блок на bTV социологът Юри Асланов.
По думите му с антиправителствените митинги е почнала ерозия на доверието измежду ръководещото болшинство. Антиправителствените настройки и настроения се пръснаха в доста направления. Недоволните от статуквото няма да изберат една политическа партия, която да отразява тези настройки. ГЕРБ е партия, която има интерес от ниска изборна интензивност, смята от Юри Асланов.
 Социолог: Големият победител на тези избори ще бъде партията на пандемията Социолог: Големият победител на тези избори ще бъде партията на пандемията
Имам характерно предусещане, че огромният победител на тези избори ще бъде партията на пандемията, която ще предопредели резултата, а н...
Има някакво напрежение измежду Българска социалистическа партия, само че то е обичайно все още, това може да се следи и измежду други партии. Ако има ниска изборна интензивност, това няма да бъде от изгода за Българска социалистическа партия, означи Асланов. Той сподели, че е относително висок сега е процентът на колебаещите се да отидат и да гласоподават на идните.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР