Хората казват, че за да успееш, трябва да работиш много,

...
Хората казват, че за да успееш, трябва да работиш много,
Коментари Харесай

Защо Водолеите имат най-голям шанс да успеят в живота

Хората споделят, че с цел да успееш, би трябвало да работиш доста, да имаш положителни връзки и най-малко малко шанс. Но какво ще стане, в случай че тези неща са по-малко значими от това в кой астрологичен знак сте родени?

Според скорошно, ненапълно спорно изследване, хората, родени под знака на Водолей или сред месеците декември и март, имат максимален късмет да съумеят в образованието си или да станат известни.

И по този начин, какво прави тази въздушна зодия толкоз специфична?

Ръководителят на проучването доктор Марк Хамилтън от университета в Кънектикът споделя, че най-вероятната причина за това е, че Водолеите са самоуверени.

За това проучване са събрани данните от 300 известни персони, политици, учени, спортисти, общественици, актьори и хора, занимаващи се с литература. Той разкрил, че Водолей е зодията, която най-често се свързва с сполучливите звезди.

Друг фактор, който може да играе роля, е, че хората, родени под този знак, са склонни да стартират учебно заведение по-големи.

„ Високите достижения в умствените и физическите задания по време на детското развиване предизвикват упоритостта “, изяснява доктор Марк Хамилтън. „ Натрупани в продължение на 12 години обучение, тези дълготрайни триумфи могат да доведат до възприятие за персонален успех. “

Сигурно е ужасно да си Водолей, нали?!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР