Хората казват, че по Коледа стават чудеса. Нека сътворим чудо

...
Хората казват, че по Коледа стават чудеса. Нека сътворим чудо
Коментари Харесай

Иван може да остане без крак! Отново има нужда от нашата помощ

Хората споделят, че по Коледа стават чудеса. Нека сътворим знамение и да помогнем на Иван Иванов от град Кермен, който е заплашен от загуба на единия си крайник.

Нелеката история на Иван Иванов от гр. Кермен стартира през август предходната година. Пред GlasNews.bg през месец май Иван показа, че при кавга с различен мъж той го е блъснал по крайници с паве и така започнали тъгите. Преди месеци претърпява интервенция за слагане на имплант, която по негови думи, е коствала 4000 лв.. При обзор в частна клиника обаче се появяват и подозрения, че имплантът, който му е подложен в Плевен, е подправен, защото не му е предоставена информация за материала, от който е създаден, серийният номер и производителят на импланта. Следва интервенция в Стара Загора, от която усъвършенстване няма.

Мъките за Иван не завършват...

След голям брой интервенции, в този момент е нужна поредна - осма интервенция, а лекарите дават вяра за избавяне на крайници му. За да има пълностоен живот, Иван се нуждае от нашата поддръжка. Екипът ни още веднъж се свърза с мъжа, с цел да опише настоящи детайлности.

" Предстои ми интервенция в МБАЛ " Света София " и са ми нужни 5100 лева за имплант, който би трябвало да ми слагат. От тази интервенция зависи дали ще имам крайник или не. Бях в болничното заведение в Стара Загора, само че там наподобява все едно сме давали пари на вятъра. Разочарован съм от медицинския екип там - взеха парите, а няма нищо отсреща ", признава Иван.

Мъжът показа, че е ходил до Турция, с цел да чуе мнението на експертите там.

" В Турция ми споделиха, че болестта може да ме удари в слабините, в бъбреците, даже в мозъка. Както съм жив и здрав, по този начин може и се се случи най-лошото ", споделя Иван.



" Така се случи, че отидох в " Света София " и в началото лекарите бяха безапелационни, че трябва да ми отрежат крайници, само че трансформираха мнението си. При първата интервенция в София ми отстраниха импланта, подложен ми в болничното заведение в Стара Загора ", прибавя той.

Лекарите в София насрочват надзорен обзор след първата интервенция там, ясна е и датата за идната интервенция - 4 януари.

" От тази интервенция зависи всичко. Искат да съкратят костта, по 7 см от горната страна и изпод, с цел да изрежат мъртвата кост и по средата да слагат скъпата плака, която очевидно ще придържа костта, да не играе наляво-надясно. Така си го изяснявам аз ", споделя Иван и добавя, че тъгите са безчовечен. " И още страдания ми предстоят - не знам какъв брой... ", прибавя той.

За интервенцията са нужни 5100 лева - това са финансовите средства единствено за импланта, има и странични разноски за кръвни проучвания, престой в болничното заведение, фотоси, коронавирус тест и съвещания със експерти.

Иван признава: " Изморен съм душевен и физически. Хората се настройват на празнична вълна, а на мен от очите ми сълзи текат. Нямам нищо какво да продам към този момент, с цел да си оказа помощ. Продадох наследствена земя, каквото имах - продадох. Живея на една обществена пенсия от 320 лв. ".

Мъжът е признателен на дамата до себе си, която се грижи за него. Благодарен е и на хората, които му оказват помощ.

" Помагат ми и другари. Ходят да ми купуват медикаменти, инжекции. Купиха ми автомобил, с който ходил по лечебните заведения, той е по-широк, с цел да има място за инвалидната количка. Без помощта на хората съм за на никое място! ", безапелационен е Иванов.

Иван се надява да има положителни хора, които да се отзоват и да му оказват помощ. Ние имаме вяра, че положителни хора ще се намерят, тъй като идват най-светлите празници. Празници, в които отваряме сърцата си. Вярваме, че по Коледа стават чудеса!



Ако желаете да помогнете на Иван, може да го извършите по следния метод:

Иван Иванов

Банкова сметка: BG 37 FINV 9150 1017 612007

" Първа капиталова банка "

Телефон за връзка: 0893415755



На фотографията: Апаратура, извличаща гнойта от крата на Иван.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР