Хората казват, че очите са прозорец към душата. И навярно

...
Хората казват, че очите са прозорец към душата. И навярно
Коментари Харесай

Очите на тази жена - болест или благословия?

Хората споделят, че очите са прозорец към душата. И вероятно са прави, а доказателство за това е невероятната Елизабет Тайлър.

В формалната медицина Лиз и нейните родственици се смятат за заболели с диагноза хетерохромия. Хетерохромията е друго оцветяване на лигавицата на очите. Причината за аномалията се назовава липса или остатък на пигмент. Цветовете могат да се комбинират по разнообразни способи.

„ Да, съгласно медицината може и да съм болна, само че аз съм щастлива, че предадох „ болестта “ ми на сина ми “, споделя Лиз.

Причината е, че очите на хубавицата са по едно и също време сини и кафяви. Това може да се открие извънредно рядко, защото сходно събитие е резултат от особеност на ириса на окото, при която върху него участват два нюанса едновременно. Изглежда по едно и също време красиво и плашещо.

„ Обичам очите си, тъй като са неповторими. Добре е да си страховит “, дава отговор Елизабет на своите почитатели.

Елизабет не счита нейната специфичност за минус, а по-скоро за добродетел. Тя се радва, че е съумяла да съобщи редкия цвят на очите на сина си: дребният Лиъм има тъкмо такива кафяво-сини очи като майка си. Вярно е, че сянката е разпределена в неговия случай малко по-различно: едното от очите на момчето е напълно синьо, а във второто има малко тъмнокафяви области.

A post shared by (@_elizabethevan_) on Oct 23, 2020 at 6:56pm PDT

Трябва да се означи, че казусът на Лиз е доста сполучлив от позиция на естетическото усещане: и двата нюанса са богати и доста красиви, написа jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР