Хората желаят най-силно 3 неща- здраве, любов и пари. Защо

...
Хората желаят най-силно 3 неща- здраве, любов и пари. Защо
Коментари Харесай

Намери своя успех във всяка област с холистичен терапевт Диана Дочева на 16 юни във Варна

Хората желаят най-силно 3 неща- здраве, обич и пари. Защо се получава по този начин, че мъчно ги реализираме в живота си, разбери с мен Диана Дочева.

Ако имаш компликации в връзките, не постигаш любовта, за която мечтаеш, вниманието, което искаш, имаш компликации с финансите или търсиш метод за по-добро здраве, по-добър и спокоен живот, то това събитие е тъкмо за теб!

Запознай се с – потвърдена със своята успеваемост и резултати система за подсъзнателна промяна.

 

Дата: 16.06.2023г

Място: Радио Варна – Малък Арт салон

Час: 18 часа

Тема на презентацията: „ ТЕТА Хийлинг- път към себе си, път към смяна “

 Вход свободен!

 

Събитието ще се организира на фона на неповторима галерия с енергийни картини от Хималаите в Радио Варна. За старта на изложбата на 10 юни от 17 часа е очакван огромен сакрално-класически концерт, още веднъж в дребен Арт Салон – Вход свободен!

 

Ето кои забавни неща ще научиш с Диана Дочева:

· Какво е подсъзнанието

· Как се основава отрицателната действителност на индивида или казано по различен метод по какъв начин човек самичък основава проблемите в живота си

· Какви са стъпките с цел да идентифицираме проблемите и да стигнем до позитивна смяна

И най-важното по какъв начин с ТЕТА Хийлинг можеш да промениш изцяло живота си, без това да е мъчно или да ти отнеме десетки години.

Коя съм аз- Диана Дочева- холистичен терапевт със сертифицирана ТЕТА Хийлинг процедура и 16 години опит в работата с хора. Моето мото е „ Опознай себе си, открий хармонията в себе си “

 

ТЕТА-Хийлинг и тайните на подсъзнанието

Светът на подсъзнанието на индивида е може би най-интересният за проучване свят, който съществува в нашата действителност. Това е даже една необятна галактика на контрасти - в нея откриваме същински съкровища, само че и черни дупки; има места, които са изпълнени със светлина и можем да забележим и отличим ясно, както и места, забулени в мъгла, които надълбоко сме скрили от самите себе си. Подсъзнанието е най-мощното оръжие, което има човек в своя живот и то може да бъде за него най-верният му асистент или най-лошият му зложелател.

Трудно е човек да си показа какво е подсъзнанието, тъй като то е нематериално. Аз най-често разказвам подсъзнанието на хората, с които работя по този начин: “Това е голяма база данни от информация за това кой си ти, от кое място произхождаш. Това е информация за всички твои предшественици от рода на майка ти и от рода на татко ти, за техните качества, житейски опит- позитивен и отрицателен, а също по този начин и информация за опита на цялото човечество като един вселенски организъм и ти като принадлежащ към целия този всемир. Всичко което съдържа твоето подсъзнание те подрежда в мястото, което заемаш в света и въобще в живота. “

Човек жертван ли е да бъде трагичен, болен, безпаричен, уединен, несполучлив в живота си, или да бъде постоянно смачкван и подценяван? Не, не е жертван. В моята процедура аз съм видяла доста вдъхновяващи промени, на хора, които имаха своите страхове и липса на религия в това, че е допустимо да живеят по-различен метод, само че със доста мощна вътрешна мотивация, предпочитание за тази смяна и подготвеност да създадат това, което зависи от тях самите, с цел да реализиран това благополучие и триумф, за които мечтаят. Има единствено 1 нещо което разграничава сполучливите, от несполучливите хора и това е техният избор!

Много постоянно хората мъчно схващат по какъв начин се получава по този начин, че в действителност всичко, което не харесват и даже ненавиждат в живота си е основано, проектирано от личното им подсъзнание. Именно в това е моята работа - да внеса светлина и изясненост в разбиранията им, с цел да могат те да си обяснят за какво страдат в живота. Има 3 съществени области, в които хората изпитват усложнения и търсят помощ в разрешаването на проблемите си:
ЗдравеОтношенияПари
Аз имам вяра надълбоко в това, че ключът към заключената врата, зад която се намира всичко това, което човек мечтае да има в живота си - обич, сполучлив бизнес, здраве и мощ, вътрешно прояснение, задоволство и триумф в която и да е област в живота, е в това, той да схваща за какво нещо се случва навръх него. Да има ясно схващане за това какви са закономерностите, които основават събитията в живота ни и построяват нас като личностите които сме. „ Човек не реализира в живота това, което желае, а това, което той е “.

Какво значи това? Накратко значи, че в случай че ти искаш да бъдеш сполучлив и мощен в живота, да получаваш внимание, обич, пари или каквото и друго нещо желаеш, то ти би трябвало да насочиш своето внимание и старания в посоката да създадеш тези качества вътре в теб и тогава, те ще станат действителност в живота ти. Възможно ли е човек да се промени изцяло? Да, допустимо е!

Как? С работа с подсъзнанието. В моята презентация, аз ще ви покажа какъв е пътят на една смяна и по какъв начин ТЕТА хийлинг може да бъде идеалният инструмент за това. Какво е – това е потвърдила се като сполучливо работеща техника за подсъзнателна промяна. ТЕТА има съвършения логаритъм на това да доближи до най-забулените и мъчителни кътчета на подсъзнанието и да открие и отстрани неработещите и ограничаващите индивида механизми, които му пречат той да реализира живота, за който мечтае.

Аз имам вяра в това, че просвещението е първата крачка към позитивната смяна и към напредъка и благополучието, както персонално, по този начин и на цялото общество. Затова желая да споделя това, което имам с хората, тъй като знам че то е скъпо и ще помогне на хиляди хора да върнат своята вътрешна мощ и да създадат нужното деяние с цел да трансформират живота си, по метод, който е добър и потребен за тях.

Дочева Холистик⁩:

Facebook: 

 

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР