“Хората излязоха, за да поискат изпълнение на обещанието за това

...
“Хората излязоха, за да поискат изпълнение на обещанието за това
Коментари Харесай

Партньорите на ПП: Това е фактическа подмяна на вота на хората

“Хората излязоха, с цел да изискат осъществяване на обещанието за това какво ръководство ще има България. Излязохме с обещанието да променим страната, само че един от съдружните сътрудници обърна палачинката”, уточни Христо Иванов, съпредседател на “Демократична България”.

По думите на Иво Мирчев от Демократична България става дума за ползи, които не са били задоволени и за доста пари. Темата със Северна Македония няма общо, смята Мирчев.

“Замесени са кръгове, които задействаха партията на Слави Трифонов да направи нещо немислимо и да съобщи доверието на всички хора, дали гласа си за тях”, добави той.

“Днешната оставка е нов стадий на тази битка и не е краят. Този митинг го потвърждава. В зала се появи кой дирижира процеса. Има Такъв Народ са вносители, само че от Движение за права и свободи обявиха, че смъкват държавното управление и никакви митинги няма да го задържат. Новото болшинство е фактическа замяна на вота на българските граждани”, добави Явор Божанков от Българска социалистическа партия.

Той уточни, че разчита на съвестта на определените депутати.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР