Хората искат ГЕРБ в управлението, но променени и отчели грешките

...
Хората искат ГЕРБ в управлението, но променени и отчели грешките
Коментари Харесай

Борисов: Хората искат ГЕРБ в управлението, но променени и отчели грешките си

Хората желаят ГЕРБ в ръководството, само че изменени и отчели грешките си.Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във видео във Фейсбук.

" В област Благоевград сме правили доста и хората го оцениха. В Благоевград няма несаниран блок. Тази стратегия за санирането за жалост умря, а това беше най-хубавата и най-близка до хората обществена политика. Сега, когато минеш около Благоевград, все едно нов град виждаш. Абсолютно блокирано всичко по Автомагистрала " Струма ", колони с часове. Две години застой - това са безспорните обстоятелства, които ни донесе смяната. Затова съм уверен, че хората от ден на ден желаят да видят ГЕРБ в ръководството, несъмнено, изменени и отчели грешките си. Мисля, че организациите на доста места направиха промени ", посочи той.

Според него последното служебно държавно управление е било най-добре работещото държавно управление напоследък, познавал е доста от хората.

" Гълъб Донев е извънредно прагматичен, сдържан, порядъчен, човек, който си прави работата. Такъв е бил години наред при нас. Росица Велкова беше години наред зам.-министър при нас във финансите и знам нейните визии. Те бяха от най-хубавите министри. несъмнено, имаме към някои от тях огромни забележки ", акцентира Борисов.

" Партиите действително абдикираха от ръководството. Всички приказват за локалните избори. Какъв сигнал е това към обществото? Че ще се похарчат още 100 млн. за същото, тъй като в този момент ще пробват всичките да си скрият спада надолу от неуспеха на техните дейности и да създадат нещо огромно. Всички останали партии занапред се знае, че ще ги оставят в изолираност и това още веднъж ни препраща към служебното държавно управление ", сподели водачът на ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР