Хората имат различни мечти. Някои копнеят за нова кола или

...
Хората имат различни мечти. Някои копнеят за нова кола или
Коментари Харесай

„Селфи убийцата“ за първата си жертва: Беше като возене на влакче в лунапарка

Хората имат разнообразни фантазии. Някои копнеят за нова кола или къща, други - за добре платена работа или облага от лотарията. Не за това бленува героинята на тази история за закононарушения, опиати и възмездие.

Мечтата на Аманда Тейлър е да стане известна серийна килърка.

На пръв взор Аманда наподобява като всяка друга двадесет и няколко годишна млада жена в Америка: пиърсинг, татуировки, безкрайна поредност от селфита в обществените мрежи.

Когато е в 9 клас тя се среща с Рекс Тейлър. Двамата се влюбват бясно. Връзката им е пропита с жадност за кръв и култ за принуждение. Женят се и имат две деца.

„ Те бяха от вида хора, които боготворяха серийните убийци ”, споделя приятелят на Аманда Джони Робък.

„ Това е занимание за някои хора, допускам ”, споделя той, представен от truecrimedaily.com.

За Аманда това занимание се трансформира в фикс идея. Робък споделя, че тя е мечтаела да стане сериен палач, само че преди Рекс да успее да ѝ помогне да реализира смъртоносния си идеал, покруса връхлита брака им.

Рекс се обесва и поставя завършек на сложния си живот, прекаран в наркотична взаимозависимост.

Аманда е унищожена от тъга и упреква за нещастието бащата на Рекс – Чарлз Тейлър. Тя твърди, че той е подхранил зависимостта на сина си към дрогата.

Скоро след гибелта на Рекс Аманда открива нова сродна душа, която споделя нейната извратена визия за пъкъла. Това бил мъж на име Шон Бел.

„ Там въобще не е имало романтика, само че може да се каже, че Шон е харесвал Аманда и тя добре е знаела това ”, споделя Джони Робък.

„ Шон просто е желал да направи всичко, с цел да я впечатли ”, добавя Робък.

В болния свят на Аманда най-хубавият метод за това бил той да я излъже, че е палач.

„ Накарал я да повярва, че е бил в Специалните сили на флота и е взел участие в борби, където е убивал хора. Всъщност по-късно се оказва, че всичко това е неистина. Шон действително е бил доста свенлив човек ”, споделя капитан Робърт Ню, детектив в отдел „ Убийства ” пред Crime Watch Daily.

„ Той се беше показал на Аманда Тейлър като неин съидейник в желанието ѝ да стане серийна килърка ” добавя детектив Ню.

Двамата почнали да кроят проекти за възмездие за гибелта на Рекс, за която Аманда упреква тъста си. И създали с военна точност идващите си дейности за убийството на Чарлз.

Чарлз Тейлър е открит грубо погубен

59-годишният Чарлз Тейлър е открит мъртъв в дома си на 4 април 2015 година Общността в Елет, окръг Монгмомъри, Вирджиния, е потресена. Кой би желал да посегне на благия и великодушен мъж, питат се всички.

Чарлз издъхва, откакто е неведнъж намушкан с изострен предмет. Аутопсията на натрупа му открива 31 прободни рани. Освен това Чарлз е удрян и с тъп предмет по главата. Установено е, че в дома му няма следи от щурм.

Жестокостта на закононарушението насочва проверяващите към версията, че мъжът е станал жертва на персонална вендета. Стените на къщата били изпръскани с кръв. Капки имало по предметите и картините в близост. Диванът, на който е открит трупът, бил напоен от кръвта му, пише thecinemaholic.com.

Кой умъртви Чарлз Тейлър

Започва следствие на убийството на Чарлз. Полицията няма доста следи, по които да работи. Разпитани са познатите на жертвата, само че не е открит нито един, който да има претекст или желание да го нарани.

Оказва се обаче, че килърът няма никакво желание да се крие, а в противен случай, даже взема решение да се похвали със стореното.

Полицията получава вцепеняващ кръвта кадър. На фотография театралничи снахата на Чарлз Аманда Тейлър, нарекла сама себе си „ брюнетката бомбардировач ”. На фрагмента е запечатано и безжизненото тяло на Чарли, а от ножа, който тя държи, още капе кръв.

Оказва се, че фотографията не попада инцидентно в полицията. Кадърът е изпратен на престъпна писателка, която за нейна сигурност е наречена „ Наташа ” в полицейските архиви. Тя е помолена от самата Аманда да качи селфито в своя блог за следствия.

„ Когато видях това селфи с усмивка на лицето ѝ, просто ми прилоша ”, споделя Наташа.

„ Тя изглеждаше толкоз горда от това, което беше направила, просто не можех да допускам ”, прибавя тя.

Наташа отхвърля да разгласява фотографията, а вместо това неотложно се обажда на ченгетата.

„ Това беше на живот или гибел. Тя заплаши, че ще убие още почтени хора ”, споделя Наташа.

„ Нещо в мен просто се счупи, почувствах, че в случай че можех да я убедя, в случай че можех да спася един живот, всичко си струваше ”, добавя престъпния блогър.

Полицията незабавно получава заповед за арест и потегля по петите на Аманда. Оказва се, че тя към този момент е избягала. Но не била сама, с нея бил и Шон Бол. Двамата решили да избягат към Северна Каролина. По това време полицията открива Instagram профила на Аманда, в който е оповестена нейна фотография с револвер в скута, а под фрагмента пишело: „ Ще отида да намеря брачна половинка си в пъкъла и най-сетне ще бъда спокойна ”.

Вдъхновена от постъпката си, Аманда тръгнала да търси нови жертви дружно с Шон.

„ След убийството те крадат пари, отмъкват гориво и потеглят към Тенеси ”, споделя капитан Робър Ню.

Видеозаписи от бензиностанции по пътя оказват помощ на ченгетата да проследят двамата обвинени. Те се отбиват и в магазин за оръжия, където купуват още патрони. След това пренощуват в крайпътен мотел.

На идващия ден в парка Блу Паркуей Бридж Аманда вижда две колежанки и сформира проект да ги убие.

„ Тя споделя на Шон, че би трябвало да докара девойките, с цел да може тя да ги простреля ”, споделя Ню.

„ Докато ги води към колата на Аманда, Шон се разколебава и отхвърля да го направи ”.

Аманда се ядосва на своя съизвършител. Потегля с колата с мръсна газ. Малко по-късно се разколебава, прави внезапен завой и се връща при Шон.

„ Искам да знаеш преди да умреш, че аз те използвах и се надявам да умреш. Тогава тя дърпа спусъка и прострелва Шон Бол в лицето ”, споделя Ню.

Аманда прави фотография на тежко ранения Бол и го зарязва да почине край пътя. Мъжът е откаран в болница и лекарите съумяват да спасят живота му.

Останала сама, Аманда продължава да бяга от полицията. Започва гневно гонене. В гонитбата е включена даже и престъпната писателка, която получава кървавото селфи. Полицията се надявала тя да успее да убеди селфи килърката да се съобщи. Това по този начин и не се случва, но  униформените слагат шипове на пътя. Те пукат гумите на автомобила, с който се движи Аманда и бегълката е хваната.

В стаята за разпит Аманда се държи по този начин, като че ли не ѝ пука. Отпива умерено безалкохолна напитка и играе с косата си, преди да влязат капитан Робърт Ню и още един детектив. Тя се отхвърля от правото на юрист и да мълчи и прави цялостни признания.

Тя разкрива ужасяващи елементи от убийството на Чарлз Тейлър. Установено е, че Аманда и Шон нахлуват в скромния дом на жертвата си тъкмо в 15:27 часа, число, което значи рождените дати на Рекс и Аманда.

Щом двамата влизат при Чарлз, Аманда е тази, която стартира първа да мушка своя тъст. Шон смазва главата на Чарлз с ютия. Тогава Аманда взема решение да довърши Чарлз, забивайки ножа надълбоко в тялото му, споделя самата тя пред проверяващите.

„ Тя искаше той да знае, че го е умъртвила, искаше да го почувства по какъв начин поема последния си мирис ”, споделя капитан Ню.

„ Аманда искаше гибелта му да бъде лице в лице, искаше да го намушка ”, прибавя той.

След края на разпита тя пита:

„ Можете ли да избирате? Предпочитам просто да получа смъртна присъда ”, споделя тя.

„ Аз умъртвявам хора, аз също заслужавам да умра. По-добре е просто да си отида. Това би било най-добре за децата ми, в случай че мога да получа смъртна присъда и да си отида ”, споделя Аманда.  

В замайващ поврат, по време на процеса, тя трансформира своето мнение и изцяло се отхвърля от показанията си. Въпреки това правосъдното жури е безпощадно. След единствено 30-минутно заседание те вземат решение, че тя е отговорна, наказана е на пожизнен затвор. Съдията, който гледа делото, я назовава „ въплъщение на злото ”.

В момента Аманда Тейлър се намира в изправителния център Флувана, Вирджиния.

Съучастникът на Аманда Шон Бол също е приет за отговорен и е наказан на 60 години затвор. Той ще има право на предварително освобождение след 41 години, прекарани зад решетките, излиза наяве от наложената му присъда. Отведен е да изтърпява наказването си в изправителния център Аугуста в Крейгсвил, Вирджиния. Предполга се, че ще бъде освободен през 2051 година

Аманда Тейлър дава изявление по телефона, до момента в който е зад решетките. Пред Crime Watch Daily тя прави още брутални разкрития:

„ Бях доста ядосана, че Рекс се самоуби, по-късно се ядосах още повече на татко му. Просто желаех той да почувства болката, която изпитвах аз. Той загатна Рекс и тогава го погледнах и започнах да го мушкам. Това е най-щастливото нещо, което ми се е случвало, откогато Рекс умря ”, споделя Аманда.

„ Бях доста щастлива, че излях цялата тази насъбрана ненавист и яд и всички тези усеща върху него. Докато го мушках, той се протегна и хвана косата ми. Продължих да го мушкам, само че той крещеше и това ме изнерви, тъй че Шон го удари в тила ”, споделя селфи килърката в своето изявление.

Аманда разказва и възприятието, което е изпитала по време на убийството:

„ Първото ми возене на влакче в увеселителен парк поради цялото терзание и чувството за независимост. Така се почувствах. Беше доста друго от това, което чаках. Не е това, което виждате по филмите ”, споделя Аманда Тейлър, която в никакъв случай няма да излезе от пандиза.  

Още от създателя:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР