Хората имат достъп до информация, но трудно интерпретират. Хората имат

...
Хората имат достъп до информация, но трудно интерпретират. Хората имат
Коментари Харесай

Проф. Момеков: Слагат си хормони от животни, за да ходят на фитнес, но ги е страх от ваксината

Хората имат достъп до информация, само че мъчно интерпретират. Хората имат потребност от осведомителна акция и би трябвало да се пазят от подправени известия. Това сподели ръководителят на Българско научно сдружение по фармация проф. Момеков в телевизионно изявление.

" Няма опция на имунизацията. При нас имаше огромен напън, само че не се стигна до покруса. Миналата година леко завиждах на Словакия, поради оправянето им с пандемията. А в този момент са отпред по смъртност. Както и Португалия ", сподели специалистът.

Според него, нищо не може да се съпостави с имунизациите, като мощност за справяне с този проблем.

" И най-ефективното лекарство лекува пациента Х. Ваксините имат способността да понижат разпространяването на една зараза. Имаме голям опит от предходни данни. Много хора философстват, че било бързо. Тестването на имунизациите е било върху 40 000 души. Това е пъклен доста ", означи проф. Момеков.

" Слагат си хормони от животни, с цел да вървят на фитнес, само че ги е боязън от имунизацията. Pfizer е супер профилирана. Astra Zeneca може да направи изследвания, които различен не може ", добави той.

" Ваксините имат степен на успеваемост, с цел да са потребни. Сравняването сред имунизациите не е правилно, тъй като клиничните изследвания са разнообразни. Общо 70 000 индивида са били тествани и хората, участващи в това изследване, няма един починал или приет в болница ", сподели още проф. Момеков.

" Вече има към 190 милиона дози, които са поставени и хората ще стартират да се успокояват. Аз персонално се имунизирах. Дамата, която ми сложи имунизацията беше виртуозна. Не разбрах по кое време ме почисти и по кое време ми сложи имунизацията. Преживявал съм къде къде по-страшни неща. Били са ми инжекции за гана в бедрото, което е друга болежка ", заключи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР