Хората губят повече тегло с текстови съобщения от лични лекари,

...
Хората губят повече тегло с текстови съобщения от лични лекари,
Коментари Харесай

Личните лекари предлагат на затлъстелите парични награди за отслабване и текстови съобщения „избягвайте кебапите“

Хората губят повече тегло с текстови известия от персонални лекари, предлагащи парични награди, откри изследване. Ежедневни текстови известия им споделиха, че ще изгубят пари от допустима премия от £400, в случай че не отслабнат.

Проучването на NHS, провеждано от 2010 година, демонстрира, че мъжете са изгубили приблизително 4,8% от телесното си тегло в годишно. Схемата, наречена „ Игра на камъни “, се тества върху дами и е подготвена да се разшири за разпространяване.

Ръководителят на изпитването доктор Пат Ходинот от Университета на Стърлинг в Шотландия сподели: „ Загубата на тегло е по-голяма, в сравнение с при доста услуги за ръководство на тежестта по държание в Обединеното кралство. “ Текстовете включват „ ходете по друг маршрут до у дома, с цел да избегнете магазина за кебап “ и „ не се отнасяйте към тялото си като към скип “.

Проучването, което беше показано на Европейския конгрес по затлъстяването във Венеция, включва 585 мъже от Бристол, Глазгоу и Белфаст с показател на телесна маса над 30.

Б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР