Хората днес живеем в свят, изпълнен с улеснения в абсолютно

...
Хората днес живеем в свят, изпълнен с улеснения в абсолютно
Коментари Харесай

Смарт решения за здравето ни

Хората през днешния ден живеем в свят, изпълнен с удобства в безусловно всяка област от живота. От заран до вечер употребяваме откритията, направени от предците ни и надградени от учени и визионери през годините. Караме коли, доста от които към този момент електрически, мием си зъбите със смарт четки, имаме компютър под формата на телефон, включваме разнообразни домашен уреди от разстояние и какво ли още не.

Съвършено разумно грижата за здравето ни също става по-технологична отвсякога и ни разрешава да следим индикатори, които до момента е било допустимо само в лекарския кабинет. Само преди 20 години още не знаехме какво значи смарт телефон, а в този момент към този момент и децата имат подобен и желаят да го носят със себе си на открито, с цел да си броят крачките - и това в действителност е хубаво. Във времена, в които храната е налична по 24 часа в денонощието и милиони хора са с наднормено тегло, е поощрително, когато някое дете демонстрира интерес към придвижването, даже и ползата да минава през приложение на телефона. Същото се отнася и за нас, възрастните. Приложението за преброяване на крачки е едно от най-умните решения, които можете да вземете за положителната си кондиция. Сложете си цел от 10 000 крачки дневно, почнете да я изпълнявате и ще видите, че единствено след месец ще се чувствате по-добре.

 a iStock/Getty Images

Движението обаче не е всичко – храната е останалата част от уравнението и смарт решенията и тук са доста. Можете да си свалите приложение за преброяване на калории и нутриенти и да си вършиме дневник, който ще ви помогне да следите диетата си доста по-лесно и дейно. Ще видите, че без да допускате изяждате доста повече, в сравнение с си мислите – някоя и друга солета денем, както и всичко, което детето не е дояло, и не щеш ли калориите са много повече, в сравнение с е належащо.

Дотук добре, само че знаете ли в действителност в каква кондиция сте денем? Ако през днешния ден ви заболи глава, ще предположите, че е тъй като не сте се наспали добре, само че в действителност може би е тъй като сте вдигнали кръвно или противоположното – тъй като е доста ниско. Повечето от смарт часовниците към този момент могат да мерят кръвното налягане и да ни дават ориентир дали има потребност да се забележим с доктор. Същото се отнася и до пулса, който се подвига при всяка по-стресова обстановка, а да не приказваме, че има часовници, които могат даже да ви създадат ЕКГ! Разбира се, никой часовник не може да размени медицинския експерт, само че е някак си успокояващо да знаеш, че постоянно можеш да провериш моментното си положение по интелигентен метод.

 a iStock/Getty Images

Да се грижиш за здравето си по интелигентен метод обаче не значи единствено да ползваш смарт джаджи, а да знаеш кой артикул ще донесе облекчение на ненадейно зародил признак. Скоро идва пролет, а всеки от нас знае, че в преходните сезони – и освен, човек се случва да настине и да стартира да кашля. Достатъчен е един безоблачен ден, в който ни се стори, че към този момент е задоволително топло, и излезем леко облечени – настинката е подготвена. Кашлицата е може би най-популярният признак на сходни сезонни и междусезонни боледувания и все пак е друга при всеки човек и при всеки вирус.

Решение е да се обърнем към доктор и в случай че няма нищо обезпокоително в признаците и се касае в действителност за банална простуда, умното решение е да изберем артикул, повлияващ и трите типа кашлица – суха, влажна и еволюираща (кашлица, която се променя). Впрочем, продуктите за кашлица също търпят развиване. Например, в фамилията на един от най-популярните хомеопатични лекарства за справяне с кашлица – Стодал, към този момент се появи нов член – Стодал Покет. Последният е в опаковка, която може да сложите в джоба и да употребявате елементарно, постоянно когато имате потребност.

 s BOIRON

е хомеопатично лекарствено средство в съвременна форма – пилули за смучене, които се одобряват без вода. Стодал Покет няма известни странични дейности и противопоказания и може да бъде употребен както от деца, по този начин и от възрастни хора, даже от бременни и кърмещи дами. Опаковката е с размера на червило, тъй че може да бъде комплициран в чанта или джоб – едно много мъдро и практично решение.

съдържа осем дейни субстанции, обичайно употребявани при разнообразни признаци на суха и влажна кашлица. Antimonium tartaricum да вземем за пример се ползва при влажна кашлица със затруднено дишане и сложен за отхрачване гъст секрет; Bryonia е сполучлив избор при суха и мъчителна кашлица, срещаща се при трахеити и бронхити, влошаваща се при най-малкото движение; Coccus cacti - при пристъпна кашлица, предизвикана от ларингеално раздразнение, най-вече нощна и на разсъмване; Drosera се употребява при пристъпна спастична кашлица с нощно обостряне; Ipeca - при спастична задушаваща кашлица, съпроводена от гадене и повръщане; Rumex crispus – при неспирна, суха и уморителна кашлица, провокирана от ларингеално и/или трахеално дразнене; Spongia tosta - при суха ларингеална кашлица, дрезгава и задушаваща, постоянно влошаваща се през нощта; Sticta pulmonaria - при суха, дразнеща, неспирна и уморителна, постоянно нощна кашлица, влошаваща се при надълбоко поемане.

В тези дейни съставки са комбинирани и образуват сложна формула, подобаваща за приложимост и при трите типа кашлица (суха, влажна, еволюираща).

Стодал Покет е хомеопатичен лекарствен артикул на Боарон за лекуване на суха и влажна кашлица. Подходящ за всички от 1 до 101 година Преди приложимост прочетете!

ИАЛ: А0237/27.09.2021
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР