Хорът на Турецкий - една вокална империя от десетина солисти

...
Хорът на Турецкий - една вокална империя от десетина солисти
Коментари Харесай

Хор „Турецкий” са пели и с Путин, и с Хулио Инглесиас

Хорът на „ Турецкий ” - една вокална империя от десетина солисти на сцената, 60 души екип зад нея, бенд, репортоар на 10 езика и 30-години триумфална история по международните подиуми.

Най-известният супер отбор на Русия гостува във Варна на 2 7 февруари в зала „ K онгресна “ на Дворец на културата и спорта.



„ Ние не съществуваме по законите на шоубизнеса, а създадохме нещо ново, своите нови закони на творчеството ”, споделя Михаил Турецкий, основател на хора. „ Исках да трансформира визията, че хорът е нещо национално или църковно. И по този начин хорът стана инструмент, с който мога да приказвам с голямата публика ”.

Сензационното съветско музикално шоу съдържа точната доза класика, поп, танци, смешка, мигане, скеч, композиция от певчески гений, актьорско майсторство и хореография. „ Турецкий ” е единственият в света танцуващ хор , зад което стоят доста хореографи и съществени подготовки.



Годишно те имат по 260 концерта по целия свят . Само през 2019 техните фенове са били над милион души. От 25 години гастролират в Америка и са пели в зали като Роял Алберт Хол (Англия), Карнеги Хол (Ню Йорк), Долби Тиътър (Лос Анжелис). Прословути са с новогодишните си концерти в Кремълския замък, където и в навечерието на 2020г. показаха своя обилен, музикален маскарад.

Избират репертоара си от над 50 000 песни от всички жанрове.

„ Разпределяме творбите си по страни, където ще ги поднесем, тъй като би трябвало да имаме поради манталитета на една страна ” , споделят артистите от „ Турецкий ”. В България идват с стратегия, представяща най-хубавото от 30 годишния им креативен успех.

 

Билети за концерта на хор „ Турецкий ” на 27.02.2020 във Варна се продават в системата на Ивентим и на касата на Дворец на културата и спорта.

 

*публикация

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване| <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР