Хорърът Спиралата: Убийствен пъзел продължава оглави бокс-офис класацията на Северна

...
Хорърът Спиралата: Убийствен пъзел продължава оглави бокс-офис класацията на Северна
Коментари Харесай

Спиралата: Убийствен пъзел властва в САЩ

Хорърът " Спиралата: " Убийствен пъзел продължава " оглави бокс-офис класацията на Северна Америка.

Приходите от продажбата през уикенда на билети за кино лентата на ужасите с Крис Рок и Самюъл Л. Джаксън възлизат на 8,7 милиона $, написа life.dir.bg.



Екшън трилърът " Човек на гнева " на режисьора Гай Ричи с Джейсън Стейтъм в основната роля, който предходната седмица беше отпред в класацията, тази седмица е отстъпил на втора позиция с приходи в размер на 3,7 милиона $.

Новият екшън трилър " Те пожелаха гибелта ми " с Анджелина Джоли не способства за " съживяването " на бокс-офиса във времето на коронавирусната пандемия. Продукцията на " Wanrer Bros. ", която потегли по едно и също време по кината и стрийминг платформата HBO Макс, осъществя 2,8 милиона $ през дебютния си уикенд. Най-вероятно точно двойната премиера е повода хората да не се стичат към кино салоните, с цел да видят Джоли.



Челната петица в бокс-офис класацията на Северна Америка се добавя от японското аниме " Убиецът на демони " и анимацията " Рая и последният змей ". Приходите от продажбата на билети за двата кино лентата през уикенда в киносалоните на Съединени американски щати и Канада възлизат надлежно на 1,8 милиона $ и 1,7 милиона $.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР