Хора, в каква държава живеем?! Какво правим с нея? Катастрофите

...
Хора, в каква държава живеем?! Какво правим с нея? Катастрофите
Коментари Харесай

Сийка Милева: Найден, блъснал полицая край Казичене е с 50 стр. криминално досие


Хора, в каква страна живеем?! Какво вършим с нея? Катастрофите са всекидневие, мигрантският напън пораства, а чувството у жителите за абдикация на страната се усилва.

Новините, че полицейски чиновници стопират с телата си незаконни мигранти, за което заплащат с живота си, станаха всекидневие. На фона на това някои приказват за спад на престъпността.

Предоставям телефона си непринудено на всеки един, който твърди, че няма престъпност. Да забележим дали в рамките единствено на 24 часа ще издържи душевен на докладваните случаи от страната за разпространяване на опиати, убийства и грабежи на възрастни хора, незаконно преминаващи мигранти и пътнотранспортни катастрофи, в които на пътя умират нашите деца. Това разяснява пред " 24 часа " представителят на основния прокурор във връзка следващия случай от тази заран, при който бус с незаконни мигранти се вряза в  полицейски джип. 

" Заради нестихващия мигрантски напън единствено за последните два месеца загубихме трима полицейски чиновници. В момента за оцеляването на един полицейски чиновник се моли цяла България, а други са ранени, тъй като извършиха служебния си дълг.

Тази вълна от престъпност ни залива непрестанно и ние би трябвало да изплуваме, тъй като сега се давим. Няма правдивост.
Всички ние би трябвало да желаяме това, което страната ни дължи. А то е обективни закони и модерно законодателство. Основната функционалност на законодателната власт, на тези, които са определени от народа, е да основават такива закони, които да дават отговор на публичните връзки.

Прокуратурата ще предприеме безкомпромисни ограничения, в рамките на своята функционална подготвеност, за въздържане на сходни нещастия, с които се събудихме тази заран.

Призоваваме българските политиците да създадат същото. Да чуят гласа на хората, и да стартират да вземат решение действителните проблеми на правораздаването, а не да се пробват да държат на къса каишка правосъдната власт.

Шофьорът на буса, пренасящ незаконни мигранти - Найден, български жител, е с 50 листа престъпно досие. Следва ли подобен човек умерено да се разхожда измежду нас и да се усеща недостижим, да не се подчинява на полицейско предписание, да се движи с огромна скорост, евентуално над 100 км в час и безусловно да “лети ” непосредствено към полицейския бус, без да извърши никаква маневра за да избегне удара. Не понижава скоростта, като че ли съзнателно желае да се забие в него.

Надяваме се българският законодател да реши значимите проблеми на жителите, а не да ги задълбочава, стараейки се да унищожава към този момент построени структури.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР