Хора сме и всеки от нас има своите недостатъци, пороци

...
Хора сме и всеки от нас има своите недостатъци, пороци
Коментари Харесай

Пороци и слабости на различните зодиакални знаци

Хора сме и всеки от нас има своите дефекти, пороци и тъмни страни. Ето какви са те при другите зодиакални знаци:
Овен
При Овен астролозите подозират съществуване на уязвимост към лесните пари. Най-наблюдателните хора могат да видят, че Овните са егоистични и пресметливи, а от време на време са склонни да трансферират работата си върху раменете на някой различен.
Телец
Грехът на Телец е суетата, въпреки от време на време доста деликатно скрита. Телецът мечтае да бъде най-хубавият във всичко, макар че въобще не знае за какво му е належащо. Ако сте Телец, тогава е доста евентуално вашата уязвимост да е популярност, която ви опиянява и ви кара да изграждате неверни цели.
Близнаци
Ако сте родени под знака на Близнаци, тогава с огромна възможност страдате от двуличие. Близнаците не разкриват лицето си даже пред най-близките хора. Тъй като Близнаците надали знаят по какъв начин да живеят по друг метод, този двоен живот може съществено да им попречи.
Рак
Слабостта на Раците се крие във обстоятелството, че те постоянно не могат да устоят на опцията за лесни пари, даже в случай че би трябвало да обидят някого мощно. Често Раците оказват напън върху слабостите и в случай че това е целесъобразно в съревнование или битка, то с околните е просто егоистично.
Лъв
Не знаете по какъв начин да се поставите на мястото на други хора, тъй че от време на време можете да изглеждате безразлични или даже безсърдечни. Лъвовете постоянно желаят всичко да бъде както им харесва, само че не мислят какво може да значи това за близките. Този " почтен " нарцисизъм може да изиграе жестока смешка и да им навреди.
Дева
Слабостта на Девата е триумфът и шансът, само че по-бързо. Той би трябвало да пристигна при вас прекомерно бързо, с цел да не се откажете от това, което обичате. Много Деви се отхвърлят от това, което харесват, виждайки единствено проблеми, макар че са на крачка от задачата.

Везни
Везните постоянно са мързеливи и по тази причина тяхната уязвимост е безгрижният живот. Никога не им се желае да трансформират нещо, тъй че постоянно отсрочват нещата до последната минута. В последна сметка, за Везните е мъчно да се принудят да създадат нещо.
 3-те зодии, които изневеряват редовно 3-те зодии, които изневеряват редовно
Има два типа изневери – такива, които се случват единствено един път и в никакъв случай повече не се повтарят, както и такива, които се случват сис...
Скорпион
Емоционалният надзор е вашата мощ. Обичате да експериментирате с хора и също по този начин да ги ръководите на най-дълбоко равнище. Това нервира другите и в случай че те са задоволително умни, с цел да го виждат, можете да си отгледате същински зложелател.
Стрелец
Стрелците постоянно са досадни с изменчивостта си. Те просто живеят в друг свят, по-странен, кондензиран, несдържан. Честно казано, те имат уязвимост да бъдат на всички места и постоянно и да бъдат най-хубавите.
Козирог
 4-те зодии, които пазят грозна загадка 4-те зодии, които пазят грозна загадка
Често си мислим, че добре познаваме хората към нас и няма с какво да ни изненадат. Това обаче въобще не е по този начин, тъй като зодиите имат м...
Козирозите са сходни по дефекти на Девите, само че се разграничават и по жаждата си за работа. За вас има единствено работа и бизнес, а фамилията е на назад във времето, което не е доста правилно и не е доста прелестно. Ако нещо не ви устройва, тогава си измивате ръцете и решението на казуса остава на крачка от вас.
Водолей
Хората се нервират от вашата „ осведоменост “, тя даже ги вбесява. Факт е, че обичате да поглъщате информация, приемайки я за истина и аргументирайки отбраната на мнението си до последния мирис. Чели сте нещо в интернет и се смятате за огромен специалист.
Риби
Винаги сте подвластни от нещо или някой. Това е главният ви недостатък, който може да ви трансформира в алкохолици, наркомани или подвластни лица. Не забравяйте постоянно да внимавате.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР