Хора от Врачанско живеят в страх заради серия от посегателства

...
Хора от Врачанско живеят в страх заради серия от посегателства
Коментари Харесай

Хора от Врачанско намериха колата си с нарязани гуми, вандалите се оказаха техни приятели /видео/

Хора от Врачанско живеят в боязън поради серия от похищения върху колите им, оповестява NOVA.
Историите са от Тишевица. Калин Йорданов брои какъв брой пъти са нарязани с нож и четирите гуми на колата му. Дошли в селото, от което е брачната половинка му, при другари и спрял автомобила пред къщата на своя близка.
„ Оставих си колата от горната страна, тъй като знам, че има камери. Не съм знаел, че ще ми създадат проблеми ”, споделя Калин Йорданов.
„ Те бяха у нас - играхме до 1 и нещо карти. Решиха да си потеглят и когато излязохме, гумите бяха срязани ”, споделя Тошка Радкова.
Докато служителите на реда издирвали следи от причинителите, хората още повече се тормозили, тъй като се оказало, че не са единствените жертви на такова посягане.
„ За малко време, доколкото разбрах за 1 месец, моята кола е четвъртата кола, на която ѝ режат гумите ”, споделя Калин Йорданов.
От Министерство на вътрешните работи обаче отхвърлиха да са получавали сигнали от други потърпевши.
„ Защото не са и четирите гуми, а по една-две гуми и и притежателите вземат решение те да се оправят ”, споделя Краса Йорданова.
Хората били още по-шокирани, откакто служителите на реда открили двамата причинители - оказали се техни близки. Пред служителите на реда обяснили, че имали персонален спор с пострадалите – нещо, което другата страна обаче изрично отхвърля.
За пострадалите е стеснителен и фактът, че двамата причинители преди да бъдат арестувани, пристигнали и цяла нощ останали с тях, с цел да ги успокояват и да гадаят кой е направил това.
Въпреки че причинителите са открити и арестувани, страхът у хората остава.
Освен това пред служителите на реда причинителите дали обещание да възстановят вредите, само че съгласно пострадалите това надали ще се случи, тъй като и двамата арестувани са безработни.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР