Хора от Варна сигнализират за масово разбиване на коли и

...
Хора от Варна сигнализират за масово разбиване на коли и
Коментари Харесай

Варненци сигнализират за масово разбиване на коли

Хора от Варна алармират за всеобщо разтрошаване на коли и дребни обири. Снимки от похищенията има съвсем всеки ден в обществените мрежи.

Иван и Александър са станали жертви на вандалите. По думите им колата е разрушена към 3 ч. през нощта на 8 януари. Счупени са стъклата на автомобила и е открадната флаш памет, удължител за трифазен ток и музикалната система на колата.
Снимка: btvnovinite.bg
„ Бъркали са на всички места, само че нищо скъпо не е взето, а даже имаше пари и документи “, изясни Иван и добави, че вандалският акт му е основал много неприятности – просрочен е за работа, не е съумял да заведе децата си на детска градина и е трябвало да заплати за ремонт.

Мъжът сподели още, че не е подал сигнал в полицията и няма и да го направи, тъй като не има вяра закононарушението да бъде разкрито.
Снимка: btvnovinite.bg
Автомобилът на Александър е разбиван четири пъти за една година. Веднъж е подал сигнал до способените органи, само че развиване не е имало.

„ Три пъти ми крадат акумулатора. Четвъртият път ги запуших – безусловно и нямаше какво да вземат, само че ми откраднаха пакетче дъвки от таблото. Това напряко е смешно “, уточни мъжът и съобщи, че има информация за 40 разрушени автомобила за една нощ.
Снимка: btvnovinite.bg
Хората обмислят усилване на видеонаблюдението и цивилен патрули, които да наблюдават за вандалите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР